logo
Winkels
Winkelwagen

Wapiti Hoestsiroop 250 ml

  • Merk: Wapiti
  • EAN: 8711757222004
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 250ml
12,95

Wapiti Hoestsiroop is een medisch hulpmiddel bij alle soorten hoest.

Het werkt zowel bij vastzittende- als droge (kriebel-) hoest. De suiker in de siroop vormt een beschermend laagje over de geïrriteerde slijmvliezen in de keel, en houdt deze vochtig waardoor het hoesten vermindert. Het is verzachtend voor de keel en ondersteunt zo het herstel. De siroop is door een combinatie van plantenextracten en anijs goed van smaak en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Wapiti Hoestsiroop is glutenvrij

Dosering
Volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar: 3 tot 5 maal daags 10 ml.
Kinderen vanaf 3 tot en met 11 jaar: 3 tot 5 maal daags 5 ml.
Wapiti Hoestsiroop langzaam doorslikken. Raadpleeg een arts als de hoestklachten langer dan 7 dagen aanhouden of tussentijds verergeren

 

Bewaren en houdbaarheid
Buiten bereik van jonge kinderen, bij kamertemperatuur (15 – 25 °C) bewaren. De houdbaarheidsdatum is op de verpakking aangegeven. Na openen 6 maanden houdbaar

Samenstelling Sucrose (saccharose, suiker), tijm-extract, zoethoutwortel-extract, Grindelia-extract, longkruid-extract, anijsolie, ethanol, kaliumsorbaat (E 202), citroenzuur (zuurteregelaar, E 330), ammoniumhydroxide (zuurteregelaar, E 527) en water. Alcohol 2,5% vol.

(= 200 mg alcohol per 10 ml), dit komt overeen met 2 ml wijn.
Van deze geringe hoeveelheid alcohol zijn geen merkbare effecten te verwachten.
Wapiti producten zijn glutenvrij.

De merknaam Wapiti heeft haar oorsprong gevonden in de symboliek van het edelhert Wapiti. Dat staat voor kracht, uithoudingsvermogen, volharding en een lang en gezond leven. Wapiti's komen veelal voor in de vrije natuur van de Rocky Mountains in Canada.

Wapiti natuurproducten zijn samengesteld uit actieve ingrediënten, die hun oorsprong vinden in de natuur. Deze natuurlijke voedingssupplementen worden gekenmerkt door hun gestandaardiseerde samenstelling en voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

 

Alle Wapiti Producten zijn Glutenvrij

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.