logo
Winkels
Winkelwagen

WELEDA ARNICA SPIERBALSEM

  • Merk: Weleda
  • EAN: 8711776654343
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 25GR
weleda
11,99

Weleda Arnica Spierbalsem verwarmt en ondersteunt het herstel van stijve, gespannen en gevoelige spieren bij ochtendstijfheid, spanning en inspanning en na het sporten. Door extracten van alruin, Arnica, berkenblad en etherische olie van rozemarijn in een zalfbasis worden de spieren verwarmd waardoor de doorbloeding bevorder wordt. Zuurstof en voedingsstoffen worden sneller naar de te verzorgen plek gevoerd en de afvalstoffen worden versneld afgevoerd. Ondersteunt het herstel van stijve, gespannen spieren Bevordert de doorbloeding Verwarmt en kalmeert Ideaal bij ochtendstijfheid

Gebruiksinstructies

Gebruik: De zalf meerdere malen per dag op de betreffende spieren aanbrengen.

Gebruiksbeperkingen

Gebruik Arnica Spierbalsem niet bij overgevoeligheid voor Arnica of andere samengesteldbloemigen, sesamolie of één van de overige bestanddelen. Beval wolvet en sesamolie. Wolvet kan plaatselijke huidreacties veroorzaken. Sesamolie kan in zeldzame gevallen ernstige allergische reacties veroorzaken. Arnica Spierbalsem mag uitsluitend op een intacte huid gebruikt worden, dus niet op open wonden.

Bewaarinstructies

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bij kamertemperatuur bewaren.

Ingredienten

Ingrediënten: Sesamum Indicum, Aqua, Lanolin, Alcohol, Cera Alba, Arnica Montana, Lanolin Alcohol, MandragoraOfficinarum,Rosmarinus Officinalis, Betula Alba, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*. *from natural essential oils Arnica Spierbalsem bestaat uit alcoholische extracten van alruin, Arnica (Valkruid), berkenblad en etherische olie van rozemarijn in een zalfbasis van sesamolie, bijenwas, wolvetalcoholen, wolvet en water.

Goed voor jezelf, goed voor de wereld

Onze missie is om de natuur bij ons terug te brengen. Om goed voor haar te zorgen en zuinig op haar te zijn. Daarom ontwikkelen we producten met 100% natuurlijke ingrediënten, op een zo duurzaam mogelijke manier.

 

 

 

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.