logo
Winkels
Winkelwagen

WELEDA GENCYDO NEUSSPRAY

  • Merk: Weleda
  • EAN: 8711776002175
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 20ML
weleda
14,99

Gencydo Neusspray is een neusspray met citroensap en extract van kweepeer in een fysiologische zoutoplossing. De spray helpt het neusslijmvlies te slinken als pollen in de lucht zijn en ondersteunt een goede vochthuishouding in de neus. Wanneer u buiten van de voorjaarszon wilt genieten, helpt Gencydo Neusspray u vrijer door de neus te ademen. Hierdoor voelt u zich fris en helder. De meest pollenrijke tijd is tussen februari en oktober. Fysiologisch zout betekent dat het zoutgehalte is aangepast aan de samenstelling van de lichaamseigen vloeistoffen in het menselijk lichaam. Hierdoor wordt de oplossing door het slijmvlies zeer goed verdragen en daarnaast beïnvloedt het de functie van de neustrilhaartjes niet. De spray kan langdurig worden gebruikt.

Gebruiksinstructies

1. Snuit de neus eerst goed of maak hem goed schoon; 2. verwijder het beschermdopje van het flesje; 3. bij het eerste gebruik: houd het flesje verticaal en druk meerdere malen op de spraykop tot een nevel ontstaat; 4. het gebruik: breng de spraykop in een neusgat en druk het andere neusgat dicht. Houd het flesje daarbij verticaal en spuit diep in het neusgat door de spraykop eenmaal naar beneden te drukken en tegelijkertijd door de neus in te ademen; 5. herhaal dit bij het andere neusgat; 6. veeg de spraykop na ieder gebruik af en plaats het dopje er direct weer op. Trek de verstuiver niet van het flesje af. Wacht 1 of 2 minuten indien de spraykop tijdelijk niet goed werkt (bijvoorbeeld doordat het flesje niet verticaal werd gehouden), totdat het drukverschil is verdwenen. Druk nu meerdere malen op de verticaal gehouden verstuiver tot de sproeinevel weer ontstaat.

Dagdosering

Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: 3 - 5 maal daags 1 - 2 sprayen in elk neusgat. Kinderen vanaf 4 jaar tot 12 jaar: 3 - 4 maal daags 1 maal sprayen in elk neusgat. Kinderen tot 4 jaar in overleg met behandelend arts.

Gebruiksbeperkingen

Het spraysysteem garandeert een lange hygiëne. Uit hygiënisch oogpunt is het wel raadzaam elke verstuiver door één persoon te laten gebruiken. Door de toegepaste techniek is het niet mogelijk om het flesje volledig leeg te maken. Met deze resterende hoeveelheid is rekening gehouden bij het afvullen. Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor citrusvruchten.

Bewaarinstructies

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet bewaren boven 30 graden Celcius.

Disclaimer

Geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Ingredienten

Ingrediënten:Citrus limon, Cydoniaoblonga, Natrii chloridium,Aqua ad iniectabilia.

Samenstelling

Gencydo Neusspray bevat per 10 ml oplossing 80– 120 mg vers citroensap (wat overeenkomt met 6,5 mg vruchtzuren berekend als citroenzuur), 300 mg waterig extract van 97 mg verse kweepeervruchten. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn natriumchloride en water voor injectiedoeleinden.

Goed voor jezelf, goed voor de wereld

Onze missie is om de natuur bij ons terug te brengen. Om goed voor haar te zorgen en zuinig op haar te zijn. Daarom ontwikkelen we producten met 100% natuurlijke ingrediënten, op een zo duurzaam mogelijke manier.

weleda content klein

 

 

Alle producten van dit merk
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.