logo
Winkels
Winkelwagen

XL-S MEDICAL VETBINDER 60S

  • Merk: XL-S Medical
  • EAN: 8710537708110
  • Reviews (0):
  • Inhoud: 60ST
30,80

Met XL-S Medical kan je tot 3x meer gewicht verliezen dan alleen met beter eten en meer bewegen. De werking van XL-S Medical is wetenschappelijk bewezen en het is een natuurlijk product. XL-S Medical heeft een 3-voudige werking: het bindt tot 28% van de vetinname, vermindert de eetlust en is goed voor de stoelgang. XL-S Medical Direct bevat een uniek en gepatenteerd vezelcomplex (Litramine"!), bestaande uit onder meer gedehydrateerde cactusbladeren. De Litramine vezels binden zich aan voedingsvetten waardoor een deel van het vet uit je voeding niet wordt opgenomen door het lichaam. Neem drie keer per dag twee tabletten direct na de maaltijd (ontbijt, lunch en avondeten).

Dagdosering

Neem 3 maal daags 2 tabletten onmiddellijk na iedere hoofdmaaltijd met een vloeistof in. Mocht er een maaltijd uitvallen neem dan alsnog 2 tabletten in. Bij gebruik van XL-S Medical adviseren wij om gedurende de dag ruim voldoende water te drinken. XL-S Medical is ook een handig hulpmiddel om gewichtstoename te voorkomen. Gebruik deze na een vetrijke maaltijd.

Gebruiksbeperkingen

Indien bijwerkingen optreden. Raadpleeg uw arts voordat u XL-S Medical vetbinder neemt:als u aan suikerziekte lijdt, cholesterol verlagende middelen gebruikt of aan een medische aandoening lijdt.

Bewaarinstructies

Op een droge plaats bewaren beneden 25°C. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Ingredienten

Samenstelling: Litramine™, een gepatenteerd vezelcomplex van organische oorsprong (Opuntia ficus indica), microkristallijne cellulose, calciumwaterstoffosfaatdihydraat, natriumcroscarmellose, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, chlorofyline, vitamine A-acetaat (Retinol), vitamine D3 (Cholecalciferol) en vitamine E-acetaat (alfa-tocoferol).

Er is momenteel geen informatie over dit merk beschikbaar … Alle producten van dit merk
30,80
Your Greatest Wealth is Health!
  • Deskundig advies van gepassioneerde medewerkers.
  • Bijna 100 winkels verspreid door heel Nederland.
  • Retourneren kan bij onze winkels.
  • Gratis verzending vanaf € 20,-
  • Meer dan 4.000 nauwkeurig geselecteerde producten.

Helaas, dit product is tijdelijk niet leverbaar