Arkopharma Arkoflex Silicium Global

24. 95
Merk: ARKOPHARMA
EAN: 8715345005192
Inhoud: 480 ML
Reviews:
(0)

Omschrijving

Arkoflex Silicium GLOBAL helpt de botten te remineraliseren dankzij Heermoes en de gerichten, spieren en pezen soepel te houden dankzij Brandnetel, Mangaan draagt bij tot de instandhouding van een goede botsstructuur en draagt bij tot de vorming van bindweefsels (kraakbeen, pezen, ligamenten..). De formule bevat ook hyaluronzuur, een essentieel bestanddeel van het gewricht.

Land van oorsprong

Frankrijk

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

Goed schudden voor gebruik. Kan puur of verdund met water worden ingenomen. Eerste 10 dagen: 3 eetlepels (30 ml) ’s morgens op de nuchtere maag. Onderhoudsdosering: 2 eetlepels (20 ml) ’s morgens op de nuchtere maag.

Dagdosering

20-30 ml.

Bewaarinstructies

Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Gezondheidsclaim

Remineraliseert en versterkt botten, pezen en bindweefsels.

Ingredienten

Ingredienten

Plantenextract [verkregen uit 900 mg van het bovengrondse deel van de Brandnetel (Urtica dioica) en 270 mg van het bovengrondse steriele gedeelte van de Heermoes (Equisetum arvense) per dosis van 30 ml], othosiliciumzuur gestabiliseerd met choline, geconcentreerd appelsap (Malus domestica), fructose, natuurlijk aroma, natriumhyaluronaat, bewaarmiddel: kaliumsorbaat, verdikkingsmiddel: xanthaangom, mangaangluconaat.