It's Pure Cranberry & D-mannose 60 Vegicaps

24. 95
Merk: ITS PURE
EAN: 8715066621008
Reviews:
(0)

Omschrijving

Cranberry & D-mannose bevat 250 mg. Cranberry-extract. Cranberries komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika, maar groeien in Nederland vooral op de Waddeneilanden. De cranberry bevat naast vitaminen en mineralen tevens het antioxidant proanthocyanidine, wat 20 x sterker is dan vitamine C. D


Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl

Gebruiksinstructie

De aanbevolen dosering is 2 vegetarische capsules per dag. Vegetarische capsules ’s morgens en ’s avonds met ruim water innemen. Bij voorkeur in combinatie met een maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Ingredienten

Cranberry-extract, beredruif-extract, D-Mannose, Vitamine C, olijfolie, brandnetelblad, groentemix, fruitmix, HPMC

Groente mix van:

Wortel, broccoli, champignon, prei en paprika.

Fruit mix van:

Ananas, sinaasappel, appel, abrikoos, kers, perzik, aardbei, papaja, druif, pompelmoes, blauwe bosbes, framboos, zwarte bes en witte moerbei.

Vitaminen
Vitamine C (calcium-ascorbaat) : 25 mg

Kruiden
Beredruif : 25 mg

Suiker
D-Mannose : 250 mg

Overig
Cranberry-extract : 250 mg
Fruitmix : 10 mg
Groentemix : 10 mg

Over het merk

Merk

It’s Pure

Merkomschrijving

Quotiz vitaminen & mineralen heeft zich door de jaren heen steeds geprofileerd als een dynamisch bedrijf. Quotiz, vrij vertaald betekend: het berekenen van ieders evenredig aandeel. Steeds zijn de producten met de grootste zorgvuldigheid en uitgebalanceerd met de juiste ingrediënten, groente- en fruitextracten in de juiste hoeveelheid, volgens de laatste ontwikkelingen samengesteld.