Orthica Menopauze Protect Softgels

31. 95
Merk: ORTHICA
EAN: 8714439513162
Inhoud: 60 Stuks
Reviews:
(0)

Omschrijving

Helpt bij het behoud van een comfortabele overgang¹ Elke vrouw krijgt in haar leven zo tussen de 45 en 55 jaar met de overgang te maken. Tijdens deze periode wordt de menstruatie steeds onregelmatiger, om uiteindelijk helemaal uit te blijven. Dit komt omdat het lichaam steeds minder van het vrouwelijke hormoon oestrogeen aanmaakt. Dit kan voor hormoonschommelingen zorgen en daar horen stemmingswisselingen en opvliegers bij. Gezond en gevarieerd eten, veel bewegen en voldoende slaap helpen je om in deze periode fit te blijven. Menopauze Protect bevat vitamine E, zilverkaars, rode klaver, teunisbloemolie (bevat omega 6-vetzuur) en soja-isoflavonen. De toegevoegde visolie bevat de vetzuren EPA en DHA. Zilverkaars helpt bij het behoud van een comfortabele overgang en helpt vrouwen om te gaan met de opvliegers, zweten en rusteloosheid. Het aanwezige vitamine E levert een bijdrage als antioxidant en helpt het natuurlijk afweersysteem van je lichaamscellen. Neem de mini softgels bij voorkeur in tijdens de maaltijd of erna. De aanbevolen dagdosering is 2 softgels per dag. Overschrijd deze dosering niet. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen. ¹Zilverkaars

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd

Dagdosering

De aanbevolen dosering is 2 softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 softgel per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

Ingredienten

Ingrediënten: Oenothera biennisolie, gelatine, VISOLIE, geleermiddel (glycerine), SOJA-ISOFLAVONEN, stabilisator (bijenwas), Cimicifuga racemosaextract, Trifolium pratenseextract, sojaolie, D-alfa-tocoferol, emulgator (SOJALECITHINE), kleurstof (ijzeroxide rood, titaandioxide).

Over het merk

Merk

Orthica

Merkomschrijving

‘Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven’. Deze mooie definitie van gezondheid werd ontwikkeld door Machteld Huber, onderzoeker Voedingskwaliteit & Gezondheid aan het Louis Bolk Instituut samen met de Gezondheidsraad en ZonMw. Dit nieuwe, dynamische concept neemt veerkracht en zelfredzaamheid van mensen als uitgangspunt en benadrukt de potentie om gezond te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. Dat sluit uitstekend aan bij de visie van onze stichting.