A.Vogel Cinuforce Neusspray

8. 49
Merk: A.VOGEL
EAN: 8711596158106
Reviews:
(0)

Omschrijving

A.Vogel Cinuforce neusspray is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. De spray wordt verpakt in een flacon met een inhoud van 20 ml. Een onverbroken garantiezegel garandeert u dat de verpakking niet eerder geopend is.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

De neus eerst snuiten of schoonmaken. • Verwijder het blauwe beschermdopje van de doseerspray. Hou het flesje onderaan met de duim vast en hou het witte bovenstuk tussen wijs- en middenvinger. Indien u de spray voor het eerst gebruikt, probeer hem dan eerst even uit door verschillende keren na elkaar in de lucht te verstuiven. De doseerspray is nu klaar voor verder gebruik. • Breng het neusstuk in het neusgat. Spray één keer en adem tegelijkertijd in door de neus. Herhaal dit in het andere neusgat. • Maak na gebruik het uiteinde schoon en plaats het dopje terug. Om hygiënische redenen mag elke doseerspray slechts door één en dezelfde persoon gebruikt worden.

Dagdosering

Tenzij anders is voorgeschreven, 3-5x daags 1 á 2x sprayen per neusgat. Kinderen van 2-6 jaar: 2-3x daags 1 spray per neusgat. Kinderen van 6-12 jaar: 3-5x daags 1 spray per neusgat.

Bewaarinstructies

A.Vogel Cinuforce neusspray rechtopstaand, buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet bewaren boven 25°C. Na opening van het flesje nog 6 maanden houdbaar.

Ingredienten

Ingredienten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: cinnabaris D8, hydrastis canadensis D6, kalium bichromicum D6, lemna minor D4, luffa operculata D6. De hulpstoffen in dit middel zijn: natriumchloride, water, lactosum monohydricum, dinatriumwaterstoffosfaat en natriumdiwaterstoffosfaat.

Over het merk

Merk

A. Vogel

Merkomschrijving

Biohorma is dé specialist in natuurlijke (genees)middelen. Met als grootste merk A.Vogel. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en (genees)middelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht, de zelfzorgproducten die ze levert puur. Met liefde voor mens en natuur gemaakt. Elk product ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En wij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is.