A.Vogel Hoestspray Vastzittende Hoest

11. 99
Merk: A.VOGEL
EAN: 8711596583014
Inhoud: 30 ML
Reviews:
(0)

Omschrijving

A. Vogel hoestspray is een medisch hulpmiddel dat snel en effectief helpt bij vastzittende hoest. Voordelen: * Maakt vastzittend slijm los. * Vergemakkelijkt het ophoesten van slijm * Helpt snel en effectief * Gemakkelijk voor thuis, onderweg, op kantoor of 's nachts * Geeft geen gewenning, maakt niet suf.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

Schudden voor gebruik. 1. Plaats de plastic doseerspray op het flesje en draai deze tot de doseerspray horizontaal staat. Plaats het uiteinde van de doseerspray (de spuitmond) achter in uw mond/keelholte. Duw de bovenkant van de doseerspray naar beneden en spuit de benodigde hoeveelheid in de mond/keelholte. Niet ademen terwijl u spuit. Houd het flesje hierbij rechtop. 2. Drink niet gedurende 5 minuten na gebruik om een goede hechting van het filmlaagje tot stand te brengen. 3. Na het gebruik de plastic doseerspray naar beneden draaien in verticale richting. Als u de spray gedurende langere tijd niet gebruikt of tijdelijk op wilt bergen, spoel dan het uiteinde van de doseerspray af met lauwwarm water. 4. En sluit de spraykop af met het afdekdopje om lekken te voorkomen.

Dagdosering

Volwassenen: 6x daags driemaal sprayen. Naar behoefte over de dag verspreiden. Kinderen van 3 tot 12 jaar: 6x daags een- tot tweemaal sprayen.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Gezondheidsclaim

Vastzittende hoest

Ingredienten

Ingredienten

Aqua, Mel, Thymus Vulgaris Herba Extract, Glycyrrhiza Glabra, Hedera Helix Extract, Sucrose Laurate, Stevioside, Potassium Sorbate, Mentha Piperita Oil. Met zoethout en honing. Honing bevat van nature suikers. Per dosering (3x sprayen): koolhydraten 0,5 g, waarvan suikers 0,5 g. Energie 9,0 kJ / 2,1 kcal. Suikerpatiënten dienen hiermee rekening te houden.

Over het merk

Merk

A. Vogel

Merkomschrijving

Biohorma is dé specialist in natuurlijke (genees)middelen. Met als grootste merk A.Vogel. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en (genees)middelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht, de zelfzorgproducten die ze levert puur. Met liefde voor mens en natuur gemaakt. Elk product ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En wij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is.