G&W GezondheidsWinkel Aalsmeer

G&W GezondheidsWinkel Aalsmeer is gespecialiseerd in: homeopathie, fytotherapie, vitamines, voedingssupplementen, gewichtsafname, gewichtsbeheersing, natuurlijke cosmetica, natuurlijke haarverf, kruiden, etherische oliën, raw food & super food, functionele voeding als glutenvrije-, suikervrije-, biologische- en sportvoeding.

G&W GezondheidsWinkel Aalsmeer heeft ook een Schoonheidssalon, "Natuurlijk Aalsmeer" ,waar alleen schoonheidsbehandelingen worden gegeven met producten uit de natuur! De bekende merken zoals Dr. Hauschka, Annemarie Börlind en Alviana staan daar borg voor. Het voordeel van deze merken is dat de ingrediënten en zelfs de kleurstoffen van natuurlijke oorsprong zijn en dat de plantenextracten van gecontroleerde biologisch-dynamische teelt afkomstig zijn.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat bovenstaande merken het BDIH-keurmerk voor "gecontroleerde natuurcosmetica" hebben en tevens het kwaliteitskeurmerk Natrue voor "natuurlijke en biologische cosmetica". Uiteraard zijn alle producten van deze merken dierproefvrij en bevatten geen synthetische kleur-, geurstoffen en conserveermiddelen.

G&W GezondheidsWinkel Aalsmeer wordt geleid door Michel Does. Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en geven u graag advies. Of het nu over afslanken, lichaamsverzorging, vitamines, allergievrije voeding, diëten of kruiden gaat, we zoeken altijd met u naar de beste oplossing.

Verder kunt u wekelijks bij ons groentepakketten bestellen.

U bent van harte welkom in de G&W GezondheidsWinkel van Aalsmeer.


Contactgegevens

Weteringstraat 2
1431 BC Aalsmeer
Tel. 0297-740020

Openingstijden

maandag
10:00–18:00
dinsdag
09:00–18:00
woensdag
09:00–18:00
donderdag
09:00–18:00
vrijdag
09:00–18:00
zaterdag 09:00–17:00
zondag Gesloten