image

22-6-2023

Groene Schoonmaak

De natuur helpt een handje!   

 Het is lente! Handen uit de mouwen en met een flinke emmer sop is alles zo weer stralend schoon en fris. Met ecologische en duurzame schoonmaakproducten van Nature Care, Seepje en Eco-Conseils zorg je niet alleen voor  een schoon huis, maar ook voor het milieu.
De schoonmaakmiddelen van Eco-Conseils hebben een net zo krachtige werking als de bekende chemische producten van tegenwoordig. Echter met het voordeel dat ze ecologisch én huid- en milieuvriendelijk zijn. Dus 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen, multifunctioneel en duurzaam. Beter voor mens en milieu!

 Eco-Conseils Citroenzuur
Natuurlijk, organisch antibacterieel zuur voor huishoudelijk gebruik, 100% biologisch afbreekbaar. Ontkalkt en heeft een antibacteriële en anti-septische werking.

Eco-Conseils Zeepvlokken
Geschikt voor personen met een gevoelige huid. De vetoplossende en diepreinigende pure zeepvlokken zijn ideaal voor het wassen van kleding in de machine of met de hand!

 Zuiveringszout (Baking soda) 
Wondermiddel in huis, tuin en keuken! Biologisch afbreekbaar, maakt schoon zonder te krassen. Om verstopping te voorkomen gooi je wekelijks 4 eetlepels in de afvoer.

Kleipoeder Sommières
100% Natuurlijke vlekverwijderaar met een groot absorberend vermogen, waardoor het olieachtige vlekken op kwetsbare oppervlakken verwijdert. Absorbeert en neutraliseert urinevlekken, verwijdert vlekken op textiel, hout, leer en tegels.

Diatomeeënaarde
Ecologisch bestrijdingsmiddel tegen ongedierte en overlast. Voor het bestrijden van bijv. bedwantsen, kakkerlakken, mieren en zilvervisjes. Absorbeert vieze geurtjes en bestrijdt teken, luizen, vlooien en andere parasieten bij hond of kat. Of om je vastgekoekte pannen schoon te schuren en je zilverwerk weer te laten glimmen!

Kleisteen
De 100% natuurlijke kleisteen is een multi-functioneel schoonmaakmiddel van natuurlijke grondstoffen. Reinigt, onderhoudt, ontvet, polijst, beschermt én verwijdert kalkaanslag.

Eco-Conseils Zwarte Zeep, multifunctionele allesreiniger
100% natuurlijk, gegarandeerd vrij van palm- en kokosolie en biologisch afbreekbaar. Reinigingsmiddel met uitstekende ontvettende, vlekverwijderende en antiseptische eigenschappen. Een echte alleskunner voor o.a. het reinigen van vloeren en ramen, ontvetten van werkbladen en fornuizen, de afwas, poetsen van koper en zilverwerk, het reinigen en onderhouden van leer, de was en als vlekverwijderaar. Ook in de tuin te gebruiken als insecticide.

Uitgelicht

image

6-2-2024

Proteïne Power

Je lijf bestaat voor een belangrijk deel uit eiwitten. Zelfs voor zo’n vijftien tot twintig procent. Deze proteïnen - andere naam, dezelfde inhoud - vormen een onmisbare schakel in je lichaam, omdat ze de leveranciers zijn van calorieën en aminozuren.