Matcha Tijd

image

22-8-2025

It's Amazing Biologische Matcha

Matcha is niet meer weg te denken uit moderne koffiezaakjes en wint ook aan populariteit als voedingssupplement. Dat is geen verrassing, want dit mooie groene poeder staat bekend als superfood dankzij de natuurlijke rijkdom aan eiwitten, vezels, antioxidanten en voedingsstoffen zoals calcium, ijzer, kalium en cafeïne.

Hoe maak je een lekkere kop Matcha?
Meng 1 à 2 gram it's amazing biologische matchapoeder met heet (niet kokend!) water van 60 - 70 C en klop op tot een schuimend drankje met een levendige groene kleur. Zo haal je het beste uit je matcha en voorkom je de bittere smaak.
Voor de beste matcha-ervaring gebruik je een houten (bamboe) matchaklopper zoals deze, ook wel een chasen genoemd. Deze traditionele klopper zorgt ervoor dat het poeder zich gelijkmatig mengt met het water, zonder klontjes, en creëert een luchtige, schuimige textuur. Een must-have voor iedereen die matcha op authentieke wijze wil bereiden én wil genieten van een perfect kopje matcha.

Waarom kiezen voor it's Amazing Matchapoeder?
  • 100% Biologisch
  • Bevat 5x meer anti-oxidanten dan een gemiddeld kopje groene thee
  • Ideaal voor matcha-liefhebber en Health Food-Fans
  • Rijk aan natuurlijke voedingsstoffen
  • Hoge kwaliteit matcha met een frisse bitterzoete smaak

Uitgelicht

image

6-2-2024

Proteïne Power

Je lijf bestaat voor een belangrijk deel uit eiwitten. Zelfs voor zo’n vijftien tot twintig procent. Deze proteïnen - andere naam, dezelfde inhoud - vormen een onmisbare schakel in je lichaam, omdat ze de leveranciers zijn van calorieën en aminozuren.