image

3-10-2023

Uitgerust wakker worden

Uitgerust wakker worden

Een goede start van de dag


TIP 1: Zorg voor regelmaat in je slaapritme, ook in het weekend. Opstaan op maandag na een niet-uitslaapweekend is makkelijker!

TIP 2: Een te koude of warme slaapkamer doet je slaap geen goed. Een temperatuur van 16°- 18°C wordt aanbevolen voor een goede slaap.

TIP 3: Komt er licht binnen in je slaapkamer, dan komt in de hersenen ook het signaal binnen om de slaapcyclus te beëindigen. Donker is dus beter!

TIP 4: Beweeg voldoende, maar niet kort voor het slapen gaan.

TIP 5: Disconnect! Geen smartphones, laptops en tablets voor het slapen gaan. Het blauwe schermlicht heeft een negatieve invloed op de slaap.

TIP 6: Geen cafeïne, tabak of alcohol voor het slapen gaan. Deze kunnen je slaappatroon verstoren. Een supplement met melatonine kan helpen om sneller in slaap te vallen als je de slaap niet kunt vatten.

BAMBOO orthopedisch hoofdkussen

De perfecte ondersteuning voor rug en nek, met memory foam. Optimale temperatuur- en vochtregulatie door de bamboe hoes, antibacterieel en hypo- allergeen. Afmetingen: 66x50x18 cm.


it’s Pure Easy Sleep met melatonine

Deze tabletten bevatten o.a. l-tryptofaan(1)*, passiebloemextract (2)*, melatonine (3) en vitamine B12(4). Melatonine is een lichaamseigen hormoon dat in de epifyse uit serotonine geproduceerd wordt, als signaal voor het lichaam dat het tijd is om de dagactiviteiten te verminderen en zich voor te bereiden op de nacht. Het helpt bij het sneller in slaap vallen(3) en ondersteunt de vermindering van vermoeidheid (4). EasySleep zorgt ook in de hersenen voor de aanmaak van serotonine, het zogenaamde ‘gelukshormoon’(1) en ondersteunt de mentale activiteit tijdens stress (2).


*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Uitgelicht

image

6-2-2024

Proteïne Power

Je lijf bestaat voor een belangrijk deel uit eiwitten. Zelfs voor zo’n vijftien tot twintig procent. Deze proteïnen - andere naam, dezelfde inhoud - vormen een onmisbare schakel in je lichaam, omdat ze de leveranciers zijn van calorieën en aminozuren.