Alline Procap Capsules

99. 99
Merk: TRENKER
EAN: 5425003041273
Reviews:
(0)

Omschrijving

Alline Procap is een unieke, gepatenteerde totaaloplossing voor iedereen die zijn haar wil verzorgen! Alline Procap bevat keratine (CynaPlus®), een eiwit, dat het hoofdbestanddeel is van het haar (95%). Dit voedingssupplement combineert de 18 aminozuren van de keratinemolecule met een complex van 11 vitaminen en 3 mineralen. Dankzij het exclusieve productieproces voor de extractie van keratine blijft de volledige aminozuursamenstelling van keratine behouden. De keratine wordt ook wateroplosbaar en biologisch beschikbaar gemaakt, zodat het optimaal door het lichaam wordt opgenomen. Een combinatie van vitaminen: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, C, E, β-caroteen 100% van de referentie inname ■Helpt het haar gezond te houden (B8); ■Draagt bij tot een goede synthese van ijzer (B2, B-caroteen); ■Draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress (B2, C, E); ■Helpt met de synthese van aminozuren (B6, B9); ■Speelt een rol in het celdelingsproces van de haarcyclus (B9, β-caroteen). Een trio van mineralen ■IJzer draagt bij tot het zuurstoftransport in het lichaam en speelt een rol in het celdelingsproces van de haarcyclus; ■Zink draagt onder meer bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress en tot het behoud van gezonde haren en nagels; ■Koper draagt bij tot het ijzertransport in het lichaam en de pigmentatie van het haar. Zichtbare en bewezen resultaten* ■100% van de gebruikers ervaart minder haarverlies. ■88% vindt het haar sterker. ■95% ondervindt meer glans.

Land van oorsprong

België

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

Orale toediening. Dagelijkse inname: 1 capsule (schoonheid en haarvolume) of 2 capsules (haargroei*), in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Dagdosering

1-2 capsules

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

Ingredienten

Zie samenstelling

Over het merk

Merk

Trenker

Merkomschrijving

Onze voedingssupplementen worden, ondanks het feit dat het geen geneesmiddelen zijn, geproduceerd en gecontroleerd volgens de farmaceutische normen. Dit betekent voor de patiënt een absolute garantie dat de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten, hun zuiverheid, de analyses en de traceerbaarheid conform zijn met de gangbare normen in de farmaceutische industrie en dat de producten geproduceerd worden met het grootste respect voor de goede productie praktijken.