Aman Prana Gula Java Cacao
Aman Prana Gula Java Cacao
Omschrijving
De zoete nectar van de kokosbloesem is een gekoesterde rijkdom, door tappers hoop in de bomen geoogst. Boven houtvuur in de ketel verandert de nectar langzaam roerend in een heerlijk rijke suiker.
Land van oorsprongBelgië
Gebruiksinstructie
1 theelepel tot eetlepel Gula Java cacaodrank oplossen in warme of koude melk, water, graandrank of vruchtensap. Ook ideaal als kuur: 3 tot 5x per dag 1 theelepel in 500 ml water.
Bij kamertemperatuur (15-25°C) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.
n.v.t.
Ingredienten
Kokosbloesem suiker, magere cacaopoeder, vanille, kaneel.
Voedingswaarden
| Energie kJ / Kcal | 1687 kJ / 403 kcal |
| Vet | 2,3g |
| -Waarvan verzadigd | 1,4g |
| Koolhydraten | 78,2g |
| -Waarvan suikers | 73,8g |
| Voedingsvezels | 7,6g |
| Eiwit | 13,6g |
| Natrium / Zout | 0,1g |
