Bional Prostavit Forte Capsules

  • 1+1 gratis
17. 99
16. 99
Merk: BIONAL
EAN: 8710537760460
Reviews:
(0)

Omschrijving

Op oudere leeftijd is het belangrijk om de prostaatfunctie te ondersteunen. Bional Prostavit Forte bevat pompoenpitolie en zaagpalmextract dat goed is voor de prostaatfunctie* en helpt om normaal te kunnen blijven plassen*. Daarnaast bevat het zink dat bijdraagt aan de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed. • Helpt normaal te blijven plassen dankzij pompoen en zaagpalm • Bevat pompoen voor het behoud van een normale prostaat • Met zink dat bijdraagt aan het behoud van normale testosterongehalten • Bevat natuurlijke extracten, mineralen en plantensterolen

Land van oorsprong

België

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

Volwassen mannen: 1 capsule bij voorkeur voor de maaltijd met water innemen. Bij een gevoelige maag is het aan te bevelen de capsule tijdens de maaltijd in te nemen.

Dagdosering

1 capsule per dag.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Gezondheidsclaim

Helpt om normaal te blijven plassen. Draagt bij aan het behoud van normale testosterongehalte.

Ingredienten

Ingredienten

Pompoenpitolie, gelatine, brandnetelwortelextract, zaagpalmextract, bevochtigingsmiddelen: glycerol, sorbitol, water, mineralen, plantensterolen 2,7%, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren, tomatenextract, emulgator: SOJAlecithine, glansmiddel: bijenwas, vitamine E, kleurstof: ijzerdioxide.