Misscup Sterilisator

  • Actie
14. 95
11. 21
Merk: ECO CONSEILS
EAN: 3760258341535
Reviews:
(0)

Omschrijving

Misscup Menstruatiecup

Dé verantwoorde oplossing voor je intieme hygiëne! Wetenschappers hebben geconcludeerd dat tampons en maandverband 85% glysofaat bevatten, een onkruidbestrijdingsmiddel dat schadelijk is voor de gezondheid. Om gezondheids- en hygiënische redenen is de menstruatiecup Misscup ontstaan, het enige natuurlijke alternatief voor de traditionele hygiënische beschermingsproducten als tampons en maandverband.

Verantwoorde oplossing: Herbruikbare cup van 100% medisch en hypoallergeen siliconenmateriaal. Deze verstoort het everwicht en de PH-waarde van de vaginale flora niet

Oplossing tegen doorlekken: De Misscup is erg soepel en aangepast op de vrouwelijke anatomie van de vagina.
De cup geeft 12 uur bescherming zonder doorlekken - ook tijdens het zwemmen en slapen

Economisch en milieuvriendelijk: Niet alleen goed voor de planeet (geen afval), ook goed voor de portemonnee. De cup heeft een levensduur van 5 jaar. Kopen van tampons en maandverband is niet meer nodig

Gebruiksinstructie

Spoel je menstruatiecup af met koud water en was het met de intieme biologische MISSCUP gel.Plaats uw cup in de sterilisator met de steel naar beneden.Vul uw sterilisator met koud water en sluit deze. Verwarm gedurende 1 minuut in uw magnetron.Je beker is gesteriliseerd.Bewaar de cup in de sterilisator, tot het begin van de volgende cyclus.

Ingredienten

100% hypoallergeen siliconen van medische kwaliteit, onbehandeld, ftalaatvrij, peroxidevrij, bisfenol A-vrij, latexvrij en geurvrij.

Over het merk