Heel Traumeel S

13. 39
Merk: HEEL
EAN: 8714725000062
Inhoud: 50 TB
Reviews:
(0)

Omschrijving

Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten. Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

De tabletten eventjes in de mond uiteen laten vallen alvorens door te slikken. Voor kinderen kunnen de tabletten geplet worden en toegevoegd worden aan een kleine hoeveelheid water.

Dagdosering

Dosering voor volwassenen: 3 maal daags 1 tablet innemen. Zo nodig om het kwartier 1 tablet extra gedurende 2 uur (maximaal 12 tabletten daags). Dosering voor kinderen: kinderen van 2 tot 6 jaar: 1 maal daags 1 tablet innemen. Zo nodig om het kwartier 1 tablet extra gedurende 1 uur (maximaal 6 tabletten daags). kinderen van 6 tot 12 jaar: 2 maal daags 1 tablet innemen. Zo nodig om het kwartier 1 tablet extra gedurende 1½ uur (maximaal 8 tabletten daags). kinderen vanaf 12 jaar: dosering voor volwassen

Bewaarinstructies

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Bewaren beneden 25 °C. Gebruik Traumeel S, tabletten niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op het etiket en op de doos na EXP. De eerste twee cijfers duiden de maand aan, de volgende vier het jaartal. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Na opening van de tablettencontainer is dit homeopathische geneesmiddel nog 12 maanden houdbaar. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die niet meer nodig zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen ze niet in het milieu.

Gezondheidsclaim

n.v.t.

Ingredienten

Ingredienten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: Arnica montana D2, Calendula officinalis D2, Hamamelis virginiana D2, Millefolium D3, Belladonna D4, Aconitum napellus D3, Mercurius solubilis D8, Hepar sulphur D8, Chamomilla D3, Symphytum officinale D8, Bellis perennis D2, Echinacea angustifolia D2, Echinacea purpurea D2, Hypericum perforatum D2. De hulpstoffen in dit middel zijn: lactose, magnesiumstearaat.

Over het merk

Merk

Heel Biologische Geneesmiddelen B.V.