Heel Vertigoheel H Tabletten

25. 19
Merk: HEEL
EAN: 8714725038669
Reviews:
(0)

Omschrijving

Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van Homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten. Daarnaast staat er op de website van zelfzorg.nl een historisch overzicht van homeopathische geneesmiddelen met daarin de registratie van voor 2013.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

De tabletten bij voorkeur in de mond uiteen laten vallen, even in de mond houden en dan doorslikken.

Dagdosering

3x daags 1 tablet innemen. Zo nodig elke 30 tot 60 minuten 1 tablet innemen, maximaal 12 tabletten per dag. Dosering voor kinderen: Adolescenten van 12 tot 18 jaar: 3x daags 1 tablet innemen. Zo nodig elke 30 tot 60 minuten 1 tablet innemen, maximaal 12 tabletten per dag.

Bewaarinstructies

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25 °C. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking na EXP. De eerste twee cijfers duiden de maand aan, de volgende vier het jaartal. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Na opening van de tablettencontainer is dit homeopathische geneesmiddel nog 12 maanden houdbaar. Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Gezondheidsclaim

n.v.t.

Ingredienten

Ingredienten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: Cocculus indicus D4, Conium maculatum D4, Petroleum D8. De hulpstoffen in dit middel zijn: lactose, magnesiumstearaat.