Heel Viburcol Junior Ampullen

15. 09
Merk: HEEL
EAN: 8714725040815
Reviews:
(0)

Omschrijving

Viburcol junior is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie, toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. De Viburcol junior drink ampullen kunnen vanaf de geboorte gebruikt worden. Door een wetswijziging mag er sinds juli 2012 op de verpakking of in de bijsluiter van homeopathische geneesmiddelen niet meer vermeld worden waar het middel voor bedoeld is. Heeft u vragen over dit product of andere homeopathisch geneesmiddelen kunt u contact opnemen met een van onze gediplomeerde drogisten.

Land van oorsprong

Duitsland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

De ampullen zijn bestemd voor één toediening (monodoses). Open een ampul pas direct voor gebruik. Maak een ampul los van de strip door hem er draaiend af te scheuren. Open de ampul door het bovenste deel eraf te draaien. Druppel de volledige inhoud in de mond, bij voorkeur onder de tong.

Dagdosering

Kinderen onder de 2 jaar: 1x daags de inhoud van 1 ampul innemen. Zo nodig tot 4 maal daags de inhoud van 1 ampul innemen. Kinderen van 2 tot 5 jaar: 2x daags de inhoud van 1 ampul innemen. Zo nodig tot 6 maal daags de inhoud van 1 ampul innemen. Kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar: 3x daags de inhoud van 1 ampul innemen. Zo nodig tot 8 maal daags de inhoud van 1 ampul innemen.

Bewaarinstructies

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking. Bewaren beneden 25 °C. Een geopende monodosis niet bewaren. Gebruik dit medicijn niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de verpakking na EXP. De eerste twee cijfers duiden de maand aan, de volgende vier het jaartal. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. Na opening van het sachet zijn de monodoses nog 6 maanden houdbaar. Spoel medicijnen niet door de gootsteen of de wc en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met medicijnen moet doen die u niet meer gebruikt. Als u medicijnen op de juiste manier afvoert worden ze op een juiste manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht

Gezondheidsclaim

n.v.t.

Ingredienten

Ingredienten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: Belladonna D6, Chamomilla D4, Dulcamara D6, Plantago major D4, Pulsatilla pratensis D6, Calcarea carbonica ostrearum D8. De hulpstoffen in dit middel zijn: water voor injectie, natriumchloride.