It's Pure Chlorella 1000 mg 30TB

15. 50
Merk: ITS PURE
EAN: 8715066613102
Reviews:
(0)

Omschrijving

Chlorella 1000 mg is een 100% plantaardige eencellige zoetwateralg. Deze wordt voornamelijk gewonnen uit rivieren en meren in Oost-Azië waarna het gedroogd wordt en vermalen tot poeder. Chlorella behoort tot de oudste vormen van plantaardig leven op aarde (2.5 miljard jaar oud). Chlorella bevat een uitzonderlijk hoog gehalte aan chlorofyl; de groene kleurstof in bladeren waarmee zonlicht wordt opgevangen en omgezet in energie. krachtige Chlorella 1000 mg bestaat onder andere uit Chlorella Vulgaris, bètacaroteen en carotenoïden.


Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en gezonde levensstijl

Gebruiksinstructie

De aanbevolen dosering is 1-2 x daags 1 tablet per dag. tabletten met ruim water in combinatie met een maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd.

Ingredienten

Chlorella Vulgaris (organisch - gebroken celwand)

“Chlorella high green energy

Vitaminen
Betacaroteen : 1.82 mg

Algen
Chlorella poeder : 1000 mg
Chlorella vulgaris : 26.16 mg

Overig
Carotenoïden : 8.11 mg

Over het merk

Merk

It’s Pure

Merkomschrijving

Quotiz vitaminen & mineralen heeft zich door de jaren heen steeds geprofileerd als een dynamisch bedrijf. Quotiz, vrij vertaald betekend: het berekenen van ieders evenredig aandeel. Steeds zijn de producten met de grootste zorgvuldigheid en uitgebalanceerd met de juiste ingrediënten, groente- en fruitextracten in de juiste hoeveelheid, volgens de laatste ontwikkelingen samengesteld.