Natracare Panty Liners Normal Inlegkruisjes

2. 55
Merk: NATRACARE
EAN: 0782126003126
Inhoud: 18 Stuks
Reviews:
(0)

Omschrijving

Natuurlijke en biologisch inlegkruisjes voor de gevoelige huid. Individueel verpakt voor wanneer je onderweg bent. Zacht, absorberend en gevormd voor buitengewoon dagelijks comfort. We worden aanbevolen door gezondheidsprofessionals om intieme irritatie te helpen verminderen en voorkomen. De synthetische materialen, plastic, superabsorberende middelen en parfum die in het meeste maandverband voorkomen, kunnen allemaal bijdragen aan een ongebalanceerde, geïrriteerde en ongelukkige vagina. Dat willen wij niet voor je. Daarom gebruiken we alleen eenvoudige, effectieve materialen in ons inlegkruisjes.

Land van oorsprong

Verenigd Koninkrijk

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

Inlegkruisjes worden net als pads gebruikt. Was je handen voordat je een inlegkruisje gebruikt, verwijder vervolgens de plakstrip en druk deze stevig op zijn plaats in je ondergoed. Om de 3 tot 5 uur is het belangrijk om de panty liner te vervangen met een schone. Dit om het risico op infectie of bacteriegroei te voorkomen. Als de liner heel vochtig wordt is het goed om hem gelijk te vervangen, zowel voor hygiëne als voor je eigen comfort. Vermijd het gebruik van geparfumeerde of plastic inlegkruisjes. Die kunnen je huid gaan irriteren. Gebruik in plaats daarvan inlegkruisjes van biologisch katoen – vooral als je een gevoelige huid hebt. Deze verkleinen je kans op ontsteking of irritatie en voelen ook veel zachter en ademend aan op je huid.

Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren

Ingredienten

Ingredienten

Inlegkruisjes: biologisch katoen, ecologisch houtpulp, plantaardig zetmeel, niet-giftige lijm Wikkel: plantaardig zetmeel Verpakking: gerecycled karton bedrukt met plantaardige inkt Lengte: 15cm