Nutriforce Creatine Monohydraat

29. 95
Merk: NUTRIFORCE
EAN: 8714193108567
Reviews:
(0)

Gebruiksinstructie

Los de inhoud van 2 theelepels ( ca 5 gram) op in 200 ml water , vruchtensap of een drank naar keuze. Voor het beste resultaat, neem creatine in rondom je trainingsmomenten of op een lege maag.

Je kunt creatine poeder inzetten als extra ondersteuning tijdens een trainingsperiode of dagelijks gebruiken als onderhoud van je creatine voorraad. Houd je aan de aanbevolen hoeveelheid, het heeft nl. geen zin om meer te nemen. Je lichaam kan maar een bepaalde hoeveelheid creatine opnemen, de rest wordt afgevoerd. Mocht je door het gebruik van creatine maag- of darmklachten krijgen, pas dan je dosering aan. Door het gebruik van creatine poeder houden je spieren extra vocht vast, daarom is het extra belangrijk om voldoende water te drinken

Ingredienten

Creatine monohydraat 99.8% , anti-klontermiddel: siliciumdioxide 0.2%.


Nutriforce Creatine poeder is gemaakt van creatine monohydraat is GMO vrij en is vegan. Creatine monohydraat is een vorm van creatine. Door de samenstelling met zowel creatine als waterstofmoleculen, wordt creatine monohydraat efficiënter door het lichaam opgenomen.