Orthica Omega-3 Vegan Softgels

32. 95
Merk: ORTHICA
EAN: 8714439524267
Inhoud: 60 stuk
Reviews:
(0)
  • vegan
  • vega

Omschrijving

Onze voeding bevat niet altijd voldoende omega 3 vetzuren. De Gezondheidsraad beveelt per dag 200 mg visvetzuren (EPA en DHA) aan, dat gelijk staat aan 1x per week een portie vis. Bij voorkeur vette vis. Voor vegetariërs en veganisten is er Omega 3 Vegan met DHA uit zee-algen en stearidonzuur uit Echium. Stearidonzuur (SDA) is een omega 3 vetzuur dat zich door het lichaam gemakkelijk laat omzetten in EPA en DHA. Omega 3 Vegan mag ook tijdens de zwangerschap gebruikt worden en is een goede bron van DHA voor de groei van de hersenen en het netvlies van de ongeborene.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.

Dagdosering

De aanbevolen dosering is 2 softgels per dag, tenzij anders wordt geadviseerd. De onderhoudsdosering is 1 softgel per dag. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

Ingredienten

Schizochytriumolie, Echium plantagineumolie, geleermiddel (glycerine, carrageen), zetmeel, Linum usitatissimumolie, tocoferolenmix.

Over het merk

Merk

Orthica

Merkomschrijving

‘Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven’. Deze mooie definitie van gezondheid werd ontwikkeld door Machteld Huber, onderzoeker Voedingskwaliteit & Gezondheid aan het Louis Bolk Instituut samen met de Gezondheidsraad en ZonMw. Dit nieuwe, dynamische concept neemt veerkracht en zelfredzaamheid van mensen als uitgangspunt en benadrukt de potentie om gezond te zijn of te worden, zelfs wanneer er sprake is van ziekte. Dat sluit uitstekend aan bij de visie van onze stichting.