O'Zoleil Bruining Capsules

19. 95
Merk: OZOLEIL
EAN: 8714193209349
Reviews:
(0)

Omschrijving

Bruiningscapsules Verrijkt met L-Tyrosine, Bètacaroteen en Collageen

Snel en mooi bruin worden en je huid van binnenuit beschermen. Met O’Zoleil Bruiningscapsules activeer je de bruining van je huid en bescherm je met behulp van antioxidanten o.a. Vitamine C en E tegen de invloed van vrije radicalen. De carotenoïden in Bruinings capsules worden opgenomen in het bloed en naar de huid getransporteerd, waar ze worden opgeslagen in de jongste opperhuidcellen. Gedurende een periode van ongeveer 4 weken verplaatsen deze cellen zich geleidelijk naar het huidoppervlak en zorgen zo voor de opbouw van de bruine kleur. Het aminozuur L-Tyrosine is een aminozuur dat het lichaam zelf kan aanmaken en speelt onder andere een rol in de aanmaak van melanine, het pigment dat de huid bruin kleurt na blootstelling aan zonlicht.

De voordelen van goede Bruinings capsules:

  • Sneller en dieper bruin worden
  • Langer bruin blijven
  • Betere UV-bescherming, doch dit vervangt zonnecrèmes niet!
  • Hoge dosering L-Tyrosine, waardoor meer melanine wordt aangemaakt
  • Gezonde huid
  • Goede Bruinings capsules hebben ook al een aantal mensen geholpen met hun zonneallergie.
  • Preventief bij zonovergevoeligheid

Gebruiksinstructie

Aanbevolen dagelijkse dosering 1 capsule per dag. Capsule met ruim water innemen. Bij voorkeur in combinatie met een maaltijd. Dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden. Er wordt aangeraden om je goed voor te bereiden: Begin 2 tot 4 weken voor het zonnebaden of de zonnebankkuur met het innemen van 1 capsule per dag. De bedoeling hiervan is om de bescherming te garanderen tegen de zon en de huid sneller bruin te laten worden.

Ingredienten

Ingrediëntendeclaratie:

L-Tyrosine, vitaminen, mineralen, collageen, fruitmix, groentemix, olijfolie (flowverbeteraar), HPMC (capsule). Groentemix van: wortel, rode biet, groene kool, bloemkool, broccoli, champignon, prei, ui, knoflook, asperge, komkommer en paprika. Fruitmix van: ananas, sinaasappel, appel, abrikoos, kers, perzik, aardbei, papaja, druif, pompelmoes, blauwe bosbes, framboos, zwarte bes en witte moerbei.Allergenenverklaring: Dit product bevat geen bekende allergenen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Vrij van gluten, lactose en suiker

Ingrediënten per capsule


Vitaminen
Vitamine E : 6 mg
Provitamine A : 5 mg
Vitamine C : 50 mg

Aminozuren
Tyrosine : 200 mg

Overig
Groentemix : 30 mg
Fruitmix : 50 mg