Salus Floradix Floravital

29. 99
Merk: SALUS
EAN: 4004148017186
Inhoud: 500 ML
Reviews:
(0)
  • vegan
  • vega

Omschrijving

Salus Elixer Floravital is een gist en glutenvrij vloeibaar ijzer-elixir voor bij vermoeidheid. Het is de glutenvrije variant van Floradix. Het elixer is aangevuld met groente-extracten en vruchtenconcentraten. Floravital bevat een goed opneembare en goed verteerbare vorm van ijzer en biedt ook belangrijke voedingsstoffen zoals B-vitaminen. Het ijzer draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid. De vitaminen B1, B2, B6 en B12 ondersteunen de energiestofwisseling en de vitamine C bevordert de opname van ijzer. Bovendien draagt vitamine C bij aan de normale functie van het immuunsysteem. Salus Elixer Floravital is geschikt voor iedereen die ondersteuning van vitaliteit, energie en weerstand kan gebruiken: bv. tijdens de zwangerschap en borstvoedingsperiode, kinderen in de groei, ouderen, sporters of bij herstel. Floravital ijzer-elixer bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gist- , gluten- en lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 x daags 10 ml een half uur voor de maaltijd. Of 1 x daags 20 ml bij het ontbijt ingenomen met vruchtensap. Kinderen 6 – 12 jaar: 1 x daags 10 ml Kinderen 3 – 5 jaar: 1 x daags 5 ml

Dagdosering

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 2 x daags 10 ml of 1 x daags 20 ml Kinderen 6 – 12 jaar: 1 x daags 10 ml Kinderen 3 – 5 jaar: 1 x daags 5 ml

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Buiten bereik houden van jonge kinderen.

Ingredienten

Ingredienten

Waterig plantenextract (70 %) van: hibiscusbloem (Hibiscus sabdariffa),kamillebloem (Matricaria recutita),venkelvrucht (Foeniculum vulgare), spinazieblad (Spinacia oleracea). Mix uit vruchtensapconcentraaten (27 %) van: druif, peer, water, zwarte bessensap, kers, braam, wortel. bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gist- , gluten- en lactosevrij en is ook geschikt voor vegetariërs.

Over het merk

Merk

Salus

Merkomschrijving

Je goed voelen, met de hulp van natuur en wetenschap. Dit is de synergie waarop ons assortiment is samengesteld. Selectieve en innovatieve producten met een plus, in functie van ons welzijn en onze gezondheid. Een zuiver en natuurlijk gamma, met de focus op de hoogste kwaliteit.