A.Vogel Cinuforce Tabletten

10. 99
Merk: A.VOGEL
EAN: 8711596158069
Reviews:
(0)

Omschrijving

A.Vogel Cinuforce tabletten is een homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Het is vanwege wetgeving niet mogelijk om meer informatie te geven over dit product.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

De tabletten bij voorkeur een half uur voor de maaltijd met wat water innemen.

Dagdosering

3x daags 2 tabletten Kinderen van 2-6 jaar: 2x daags 1 tablet Kinderen van 6-12 jaar: 3x daags 1 tablet

Bewaarinstructies

A.Vogel Cinuforce tabletten buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet bewaren boven 25ºC.

Gezondheidsclaim

n.v.t.

Ingredienten

Ingredienten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: Cinnabaris D8, Hydrastis canadensis D6, Kalium bichromicum D6, Lemna minor D4, Luffa operculata D6. De hulpstoffen in dit middel zijn: Lactosum monohydricum, Magnesii stearas en Solanum amylum.

Over het merk

Merk

A. Vogel

Merkomschrijving

Biohorma is dé specialist in natuurlijke (genees)middelen. Met als grootste merk A.Vogel. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en (genees)middelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht, de zelfzorgproducten die ze levert puur. Met liefde voor mens en natuur gemaakt. Elk product ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En wij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is.