A.Vogel Keelspray

11. 49
Merk: A.VOGEL
EAN: 8711596579581
Inhoud: 30 ML
Reviews:
(0)

Omschrijving

A. Vogel is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat wordt toegepast bij (beginnende) keelpijn en bij irritatie van het slijmvlies van de mond en keel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

Plaats het uiteinde van de sprayknop in de mondholte richting de keel. Duw de bovenkant van de doseerspray naar beneden en spuit de benodigde hoeveelheid in de mond/keelholte. Houd het flesje hierbij rechtop. Aanbevolen wordt om niet te inhaleren tijdens het sprayen. Gebruik A. Vogel Keelspray niet langer dan 1 week aaneengesloten.

Dagdosering

6 - 10 maal daags 2 spraydoseringen.

Bewaarinstructies

Buiten het zicht en bereik van kinderen houden. Bewaren beneden 25°C. Gebruik dit geneesmiddel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de doos en het etiket op de pot na, of onder de woorden 'Niet gebruiken na'. De uiterste houdbaarheidsdatum is vermeld in de vorm van de maand in cijfers en het jaartal in cijfers. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum. In de aangebroken verpakking is A. Vogel Keel-spray, bewaard beneden 25°C, nog 2 maanden houdbaar.

Gezondheidsclaim

n.v.t

Ingredienten

Ingredienten

De werkzame stoffen in dit middel zijn: ethanolextracten van verse echinacea purpurea-planten (rode zonnehoed) en van verse bladeren van salvia officinalis (salie). De hulpstoffen in dit middel zijn: sucroselauraat, sojalecithine, ethanol, sorbitol en pepermuntolie.

Over het merk

Merk

A. Vogel

Merkomschrijving

Biohorma is dé specialist in natuurlijke (genees)middelen. Met als grootste merk A.Vogel. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van natuurlijke gezondheidsvoorlichting en (genees)middelen. De informatie die Biohorma geeft is oprecht, de zelfzorgproducten die ze levert puur. Met liefde voor mens en natuur gemaakt. Elk product ondersteunt de gezondheid op haar eigen, unieke wijze. Het doel blijft echter gelijk: mensen gezond houden of weer maken. En wij zijn ervan overtuigd dat de natuur daarvoor in veel gevallen de meest effectieve bron is.