Weleda Tandvleesbalsem

8. 99
Merk: WELEDA
EAN: 4001638088060
Inhoud: 30 ML
Reviews:

Omschrijving

Weleda Tandvleesbalsem geeft verlichting bij rood en gevoelig tandvlees en werkt ook preventief. Een lichte massage met Tandvleesbalsem geeft verlichting bij rood en gevoelig tandvlees. Door het tandvlees regelmatig te masseren met de balsem wordt het tandvlees sterk en bestendig tegen bijvoorbeeld de druk en de wrijving die dikwijls wordt veroorzaakt door gebitsprothesen. Verzorgt gevoelig en geïrriteerd tandvlees. Voorkomt irritatie van het tandvlees. Versterkt de weerstand van het tandvleesweefsel. Verfrist de adem.

Land van oorsprong

Nederland

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

Breng na het poetsen een kleine hoeveelheid balsem aan met de vinger of met een soepele tandenborstel en masseer zachtjes. In geval van prothesen, wrijf het deel in dat in contact komt met het tandvlees of het gehemelte. De balsem geeft het beste effect als je na het aanbrengen gedurende een half uur niets eet of drinkt, zodat deze goed kan intrekken.

Gezondheidsclaim

Helpt gevoelig en geirriteerd tandvlees voorkomen Verbetert de conditie van het tandvlees Geeft een fris gevoel en een langdurig frisse adem

Ingredienten

Ingredienten

Alcohol, Water/Bronwater, Extract van mirre, Extract van ratanhiawortel, Aroma, Limoneen, Linalool, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Extract van de kastanjeboomschors, Kieseriet (in homeopathische verdunning ), Zilver (in homeopathische verdunning ), Magnesiumsulfaat.

Over het merk

Merk

Weleda Benelux SE

Reviews