Ymea Overgang Silhouet Capsules

39. 99
Merk: YMEA
EAN: 8710537042955
Reviews:
(0)

Omschrijving

80% van de vrouwen in de overgang ervaart overgangsverschijnselen**. Ymea Silhouet is een uniek product voor vrouwen in de overgang die gewichtstoename of schommelingen in hun gewicht ervaren. Het draagt op natuurlijke wijze bij aan gewichtsverlies en vermindering van vetvorming2* en helpt daarnaast bij opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen1*. De innovatieve samenstelling helpt bij het behoud van je figuur door ondersteuning van vetverbranding2*. En ondersteunt daarnaast een normaal metabolisme van koolhydraten, vetzuren en proteinen3.Ymea helpt je tijdens de overgangDe overgang duurt meerdere jaren. Hoe lang het precies duurt, is voor iedere vrouw verschillend. Sommige vrouwen hebben 10 jaar lang overgangsverschijnselen, terwijl andere vrouwen maar een paar jaar iets merken. Gemiddeld duurt de overgang 5 jaar. Ymea Silhouet is geschikt voor langdurig gebruik. Het bevat salie en helpt bij opvliegers, stemmingswisselingen en prikkelbare gevoelens*. *Evaluatie gezondheidclaims is lopende. ** Onderzoek Profacts in opdracht van Ymea 2015 (N=3553)

Land van oorsprong

België

Gebruiksinstructie

Gebruiksinstructies

2 capsules per dag met water innemen, bij voorkeur tijdens het ontbijt.

Dagdosering

2 capsules per dag.

Bewaarinstructies

Bij kamertemperatuur (15-25 graden Celsius), op een droge en donkere plaats (in de originele verpakking) bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.

Ingredienten

Ingredienten

Salvia officinalisextract, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, Lepidium meyenii-extract, Camellia sinensisextract, mineralen, antiklontermiddelen: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, vitamines, witte rijst-poeder, paarse wortel-extract.