logo
Winkels
Winkelwagen
vestigingsfoto kessler

Openingstijden

Maandag 11:00 tot 18:00
Dinsdag 9:00 tot 18:00
Woensdag 9:00 tot 18:00
Donderdag 9:00 tot 18:00
Vrijdag 9:00 tot 18:00
Zaterdag 9:00 tot 17:00

Contactgegevens

G&W GezondheidsDrogist Kessler
Laan van Meerdervoort 205
2517BC Den Haag
Tel. 070-3452210
E-mail: drogisterijkessler@hetnet.nl

Laan van Meerdervoort 205 2517BC Den Haag

G&W GezondheidsDrogist Kessler

Uw G&W GezondheidsDrogist Kessler  op de hoek van de Laan van Meerdervoort en de Reinkenstraat is gespecialiseerd in homeopathie, fytotherapie, vitamines, voedingssupplementen, gewichtsbeheersing, natuurlijke cosmetica, natuurlijke haarverf, kruiden, etherische oliën, raw food & super food, functionele voeding als glutenvrije-, suikervrije-, biologische- en sportvoeding.

G&W GezondheidsDrogist Kessler wordt geleid door Rikki , samen met haar  team: Tamara, Irma, Wilma en Sharida, onze medewerkers zijn altijd beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en geven u graag een deskundig advies.

Bezoek onze schoonheidssalon Kessler. Naast een heerlijke ontspannende gezicht,- lichaam of voet behandeling geeft onze schoonheidsspecialiste Sharida ook advies over eet en leefstijl gewoontes. Er word vanuit een holistisch (de mens als geheel) oogpunt behandeld zodat zowel de buiten als de binnenkant in natuurlijke harmonie met elkaar kunnen komen.

In de salon word uitsluitend gewerkt met gecertificeerde, natuurzuivere  cosmetica zoals Lakshmi, Dr. Hauschka, Annemarie Börlind en Alviana.

Op woensdag heeft Natuurgeneeskundig Therapeut Guido Sanen praktijk in onze winkel.  Voor een pedicurebehandeling, ook voor diabetici, kunt u op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag terecht bij Marlies Scholtes.

klik hier voor onze Facebookpagina

U bent van harte welkom bij de G&W GezondheidsDrogist van Den Haag.