G&W GezondheidsWinkel Maastricht

Gezondheid wordt een steeds belangrijker item in ons leven. Gezond zijn en blijven willen we allemaal, dus gaan we steeds bewuster met ons lijf om. Maar door het aantal gezondheidsproducten dat er op de markt is, zien we vaak door de bomen het bos niet meer. Vanaf nu kunt u met al uw gezondheidsvragen aan de Wycker Brugstraat op nummer 19 terecht!

Wij staan voor u klaar met deskundig en persoonlijk advies over alles wat met gezondheid te maken heeft. In onze splinternieuwe winkel treft u een nog breder scala aan gezondheidsbevorderende producten aan, zoals voedingssupplementen, biologische producten, reformproducten (dieet)voeding, zuidvruchten, super & rawfoods, natuurlijke (biologische) cosmetica en nog veel meer!

G&W GezondheidsWinkel Maastricht is aangesloten bij de landelijke organisatie Gezond & Wel. De formule G&W GezondheidsWinkel is met haar 105 winkels in Nederland al ruim 25 jaar specialist op het gebied van o.a. voedingssupplementen.

Alle topmerken zoals Orthica, Bloem, Pharma Nord, Solgar, it's Pure, Arkocaps, A.Vogel en Gezond & Wel zijn bij ons verkrijgbaar. Met onze ruime productkennis en betrokkenheid adviseren wij u graag over de verschillende supplementen en welke het beste bij u past. Want uw gezondheid staat bij ons immers centraal! Naast voedingssupplementen voeren wij een uitgebreid assortiment cosmetica- en verzorgingsproducten op natuurlijke basis of zelfs volledig biologisch, zoals alviana, een topmerk wat tevens bekroond is met het Natrue-keurmerk, de hoogste waardering als het om biologische cosmetica gaat. Daarnaast hebben we topmerken als Dr. Hauschka, Earth-Line, Harmonie, Weleda, it's Coco, it's aloe, Hairwonder en voetverzorgingsproducten van o.a. Footmed, Gehwol en Dr.Fix.

Ook kunnen wij u adviseren over gezonde (dieet-)voeding en hoe u gezonde voeding kunt toepassen in uw dagelijkse eetpatroon. Of het nu om afslanken gaat of een strikt glutenvrij dieet, aan de hand van recepten kunnen we u vertellen hoe u bijvoorbeeld lijnzaad, chiazaad, havervlokken en natuurlijk rawfoods en superfoods van it's Amazing (puur plantaardig voedsel dat enorme concentraties vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten bevat) op een heerlijke manier kunt bereiden.

Dat 'gezond' ook nog eens superlekker kan zijn, willen wij graag met u delen! Daarom kunt u in de winkel altijd diverse producten ruiken, voelen en proeven. Wist u dat uw G&W GezondheidsWinkel Maastricht het grootste aanbod 'free from' en glutenvrij-producten van de regio in de schappen heeft staan?! En een groot aanbod aan biologische wijnen? Tevens hebben wij een zeer ruim assortiment dagelijks vers afgebakken biologisch brood en banket. Dit bestaat o.a. uit speltbrood, volkoren-rozijnenbrood met kaneel en croissantjes. En voor bij de thee of koffie verkopen wij heerlijke chocolate chip- of havermoutkoeken.

G&W hellevoetsluis


Contactgegevens

Wyckerbrugstraat 19
6221 EA Maastricht
Tel: 043-8513126

Openingstijden


maandag
11.00–18:00
dinsdag
09.30–18:00 
woensdag
09.30–18:00
donderdag
09.30–18:00
vrijdag
09.30–18:00
zaterdag09.30–17:30
zondaggesloten