logo
Winkels
Winkelwagen

Openingstijden

Maandag

 13:00 tot 18:00

Dinsdag

 9:30 tot 18:00

Woensdag

 9:30 tot 18:00

Donderdag

 9:30 tot 18:00

Vrijdag 

 9:30 tot 18:00

Zaterdag 

 9:30 tot 17:00

 

Contactgegevens

G&W GezondheidsWinkel Maastricht
Wyckerbrugstraat 19
6221 EA Maastricht

Telefoon nummer: 043-8513126

Wyckerbrugstraat 19 6221 EA Maastricht  

G&W GezondheidsWinkel Maastricht

G&W hellevoetsluisVoor vacatures kijk onderaan deze pagina

Gezondheid wordt een steeds belangrijker item in ons leven. Gezond zijn en blijven willen we allemaal, dus gaan we steeds bewuster met ons lijf om. Maar door het aantal gezondheidsproducten dat er op de markt is, zien we vaak door de bomen het bos niet meer. Vanaf nu kunt u met al uw gezondheidsvragen aan de Wycker Brugstraat op nummer 19 terecht! 

Wij staan voor u klaar met deskundig en persoonlijk advies over alles wat met gezondheid te maken heeft. In onze splinternieuwe winkel treft u een nog breder scala aan gezondheidsbevorderende producten aan, zoals voedingssupplementen, biologische producten, reformproducten (dieet)voeding, zuidvruchten, super & rawfoods, natuurlijke (biologische) cosmetica en nog veel meer!

G&W GezondheidsWinkel Maastricht is aangesloten bij de landelijke organisatie Gezond & Wel. De formule G&W GezondheidsWinkel is met haar 105 winkels in Nederland al ruim 25 jaar specialist op het gebied van o.a. voedingssupplementen.

Alle topmerken zoals Orthica, Bloem, Pharma Nord, Solgar, it's Pure, Arkocaps, A.Vogel en Gezond & Wel zijn bij ons verkrijgbaar. Met onze ruime productkennis en betrokkenheid adviseren wij u graag over de verschillende supplementen en welke het beste bij u past. Want uw gezondheid staat bij ons immers centraal! Naast voedingssupplementen voeren wij een uitgebreid assortiment cosmetica- en verzorgingsproducten op natuurlijke basis of zelfs volledig biologisch, zoals alviana, een topmerk wat tevens bekroond is met het Natrue-keurmerk, de hoogste waardering als het om biologische cosmetica gaat. Daarnaast hebben we topmerken als Dr. Hauschka, Earth-Line, Harmonie, Weleda, it's Coco, it's aloe, Hairwonder en voetverzorgingsproducten van o.a. Footmed, Gehwol en Dr.Fix.

Ook kunnen wij u adviseren over gezonde (dieet-)voeding en hoe u gezonde voeding kunt toepassen in uw dagelijkse eetpatroon. Of het nu om afslanken gaat of een strikt glutenvrij dieet, aan de hand van recepten kunnen we u vertellen hoe u bijvoorbeeld lijnzaad, chiazaad, havervlokken en natuurlijk rawfoods en superfoods van it's Amazing (puur plantaardig voedsel dat enorme concentraties vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten bevat) op een heerlijke manier kunt bereiden.

Dat 'gezond' ook nog eens superlekker kan zijn, willen wij graag met u delen! Daarom kunt u in de winkel altijd diverse producten ruiken, voelen en proeven. Wist u dat uw G&W GezondheidsWinkel Maastricht het grootste aanbod 'free from' en glutenvrij-producten van de regio in de schappen heeft staan?! En een groot aanbod aan biologische wijnen? Tevens hebben wij een zeer ruim assortiment dagelijks vers afgebakken biologisch brood en banket. Dit bestaat o.a. uit speltbrood, volkoren-rozijnenbrood met kaneel en croissantjes. En voor bij de thee of koffie verkopen wij heerlijke chocolate chip- of havermoutkoeken.

Gezocht: verkoopadviseur G&W GezondheidsWinkel Maastricht +/- 24 uur (oproep)

Ben jij een enthousiaste verkoopadviseur die van aanpakken weet? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?:

Your greatest wealth is health! Gezond zijn en gezond blijven willen we allemaal. Jong en oud. In onze jonge jaren gaat het om een gezonde start en gezond opgroeien. Naarmate we ouder worden moeten we blijven investeren in onze gezondheid. Bewegen, ontspannen en goede voeding zijn de basis principes voor een goede gezondheid. G&W GezondheidsWinkel is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in gezond zijn en blijven. Of het nu om afslanken, sportvoeding, natuurlijke cosmetica, gezonde voeding of vitaminen mineralen G&W GezondheidsWinkel zoekt altijd naar de beste oplossing.

Voor onze G&W GezondheidsWinkel in Maastricht zijn wij opzoek naar een enthousiaste verkoopadviseur die graag met mensen omgaat. Daarnaast is het van belang dat je kennis hebt (of bereid bent op te doen) op het gebied van natuurlijke geneesmiddelen en voeding.

Wat houdt de functie van verkoopmedewerker in?:

Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van G&W GezondheidsWinkel en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het adviseren van klanten, verwerken van de vracht en het netjes en op orde houden van het filiaal. Je werkzaamheden en verantwoordelijkheden zijn als volgt:

  • Je bent klantvriendelijk en klantgericht;
  • Je adviseert klanten over natuurlijke geneesmiddelen, voeding en cosmeticaproducten;
  • Je helpt bij het opbouwen van presentaties;
  • Je voert kassawerkzaamheden uit;
  • Je zorgt dat de schappen aangevuld zijn;
  • Je houdt de winkel netjes.

Wij zoeken:

Een enthousiaste kandidaat die communicatief goed vaardig is. Kennis en ervaren op het gebied van natuurlijke geneesmiddelen, voeding en cosmetica is niet noodzakelijk maar zeker wel een pré. Intrinsieke motivatie voor deze branche is wel een must. Ontwikkeling door het opleiden van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Om deze reden is de G&W academy opgericht. Wij vinden het van belang dat alle medewerkers hieraan deelnemen om zo onze klanten van de juiste informatie te kunnen voorzien. Wij zijn dus opzoek naar:

  • Een enthousiaste kandidaat met goede communicatieve vaardigheden;
  • Kennis op het gebied van voedingssupplementen en voeding of de motivatie om deze op te doen;
  • Intrinsiek gemotiveerd.
  • Gemiddeld 24 uur per week op oproep basis.

Is de functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan voor 16 december aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd