logo
Winkels
Winkelwagen

Openingstijden

Maandag

 13:00 tot 18:00

Dinsdag

 9:30 tot 18:00

Woensdag

 9:30 tot 18:00

Donderdag

 9:30 tot 20:00

Vrijdag 

 9:30 tot 18:00

Zaterdag 

 9:30 tot 17:00

Zondag

 12:00 tot 17:00

 

Contactgegevens

G&W GezondheidsWinkel Maastricht
Wyckerbrugstraat 19
6221 EA Maastricht

Telefoon nummer: 043-8513126

Wyckerbrugstraat 19 6221 EA Maastricht  

G&W GezondheidsWinkel Maastricht

G&W hellevoetsluisVoor vacatures kijk onderaan deze pagina

Gezondheid wordt een steeds belangrijker item in ons leven. Gezond zijn en blijven willen we allemaal, dus gaan we steeds bewuster met ons lijf om. Maar door het aantal gezondheidsproducten dat er op de markt is, zien we vaak door de bomen het bos niet meer. Vanaf nu kunt u met al uw gezondheidsvragen aan de Wycker Brugstraat op nummer 19 terecht! 

Wij staan voor u klaar met deskundig en persoonlijk advies over alles wat met gezondheid te maken heeft. In onze splinternieuwe winkel treft u een nog breder scala aan gezondheidsbevorderende producten aan, zoals voedingssupplementen, biologische producten, reformproducten (dieet)voeding, zuidvruchten, super & rawfoods, natuurlijke (biologische) cosmetica en nog veel meer!

G&W GezondheidsWinkel Maastricht is aangesloten bij de landelijke organisatie Gezond & Wel. De formule G&W GezondheidsWinkel is met haar 105 winkels in Nederland al ruim 25 jaar specialist op het gebied van o.a. voedingssupplementen.

Alle topmerken zoals Orthica, Bloem, Pharma Nord, Solgar, it's Pure, Arkocaps, A.Vogel en Gezond & Wel zijn bij ons verkrijgbaar. Met onze ruime productkennis en betrokkenheid adviseren wij u graag over de verschillende supplementen en welke het beste bij u past. Want uw gezondheid staat bij ons immers centraal! Naast voedingssupplementen voeren wij een uitgebreid assortiment cosmetica- en verzorgingsproducten op natuurlijke basis of zelfs volledig biologisch, zoals alviana, een topmerk wat tevens bekroond is met het Natrue-keurmerk, de hoogste waardering als het om biologische cosmetica gaat. Daarnaast hebben we topmerken als Dr. Hauschka, Earth-Line, Harmonie, Weleda, it's Coco, it's aloe, Hairwonder en voetverzorgingsproducten van o.a. Footmed, Gehwol en Dr.Fix.

Ook kunnen wij u adviseren over gezonde (dieet-)voeding en hoe u gezonde voeding kunt toepassen in uw dagelijkse eetpatroon. Of het nu om afslanken gaat of een strikt glutenvrij dieet, aan de hand van recepten kunnen we u vertellen hoe u bijvoorbeeld lijnzaad, chiazaad, havervlokken en natuurlijk rawfoods en superfoods van it's Amazing (puur plantaardig voedsel dat enorme concentraties vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten bevat) op een heerlijke manier kunt bereiden.

Dat 'gezond' ook nog eens superlekker kan zijn, willen wij graag met u delen! Daarom kunt u in de winkel altijd diverse producten ruiken, voelen en proeven. Wist u dat uw G&W GezondheidsWinkel Maastricht het grootste aanbod 'free from' en glutenvrij-producten van de regio in de schappen heeft staan?! En een groot aanbod aan biologische wijnen? Tevens hebben wij een zeer ruim assortiment dagelijks vers afgebakken biologisch brood en banket. Dit bestaat o.a. uit speltbrood, volkoren-rozijnenbrood met kaneel en croissantjes. En voor bij de thee of koffie verkopen wij heerlijke chocolate chip- of havermoutkoeken.

Vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoopmedewerk(st)er die graag advies geeft in alles wat met gezondheid te maken heeft.

 

Wat vragen wij:

- Het is belangrijk dat je beschikt over voldoende productkennis op het gebied van voedingssupplementen, homeopathie, fytotherapie, natuurlijke cosmetica en gezonde voeding. Hierbij heeft een gerelateerde opleiding de voorkeur.

- Je kunt snel een klacht of vraag van een klant analyseren en een daarbij passend advies geven met de juiste producten. Enige verkoopervaring is daarom handig, maar niet vereist.

- Je hebt een klantvriendelijke houding en goede communicatieve vaardigheden.

- Je bent zorgvuldig, leergierig en toont eigen initiatief.

- Je kunt secuur werken en hebt geen moeite om met een gedigitaliseerd computersysteem om te gaan.

- Je bent bereid om op basis van een flexibel contract te werken.

 

Wij bieden jou:

- Een superuitdaging

- Goede werksfeer in een gezellig team

- Arbeidsvoorwaarden volgens de drogisten-CAO

- Interne cursussen

 

Een schriftelijke sollicitatie met C.V. kun je sturen naar:

bedrijfsleider@gezondheidswinkelmaastricht.nl

of G&W GezondheidsWinkel Maastricht

t.a.v. Serena Basten

Wycker Brugstraat 19

6221 EA Maastricht

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met

Serena Basten, telefoon: 043-8513126