logo
Winkels
Winkelwagen
G&W nijkerk 2022

Openingstijden

Maandag

13:00 tot 17:30

Dinsdag

09:30 tot 17:30

Woensdag

09:30 tot 17:30

Donderdag

09:30 tot 17:30

Vrijdag

09:30 tot 20:00

Zaterdag

09:30 tot 17:00

 

Contactgegevens

G&W GezondheidsWinkel Nijkerk
Oosterstraat 6A
3861BJ Nijkerk
Tel 033-8446646
e-mail: gezond.wel@upcmail.nl  

Oosterstraat 6A 3861BJ Nijkerk  

G&W GezondheidsWinkel Nijkerk

Welkom bij G&W GezondheidsWinkel Nijkerk, de gezondheidswinkel in het centrum van Nijkerk!

Wij zijn specialist in voedingssupplementen, homeopathie, fytotherapie, (dieet)voeding, zuidvruchten, glutenvrije producten, Raw & Superfood, kruiden en natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten.

Als u op zoek bent naar persoonlijk advies gebaseerd op ervaring, kwaliteit en service, dan bent u bij G&W Gezondheidswinkel Nijkerk aan het goede adres! Onder leiding van Astrid van Lunteren maakt het team graag tijd om de beste oplossing voor u te zoeken. En dat doen we met passie en plezier. Het gaat tenslotte om uw gezondheid! En dat gezond ook lekker is, delen wij graag met u. Daarom kunt u in onze winkel diverse producten ruiken, voelen en proeven.

Naast de gezondheidsproducten kun je bij G&W GezondheidsWinkel Nijkerk terecht voor verrassende cadeaus. Voor elke gelegenheid, zoals vaderdag of moederdag, verjaardag, jubileum of bruiloft, kerst, sinterklaas of gewoon zomaar, kun je bij ons in de winkel altijd een bijzonder en fraai ingepakt cadeau vinden.

Graag verwelkomen we u in onze winkel in Nijkerk! Bent u niet in de gelegenheid om in onze winkel langs te komen? Dan kunt u ook uw bestelling telefonisch of per mail doorgeven. Maar het is ook mogelijk om via de website www.gezondheidswinkel.nl uw producten bestellen.

Het team van G&W GezondheidsWinkel Nijkerk, bestaande uit Astrid, Alie, Inge en Jacobine, staat graag voor u klaar!