G&W GezondheidsWinkel Broeders

G&W GezondheidsWinkel Broeders heeft met meer dan 10.000 artikelen op voorraad een ruim assortiment van homeopathie & fytotherapie, vitamines, mineralen & voedingssupplementen, natuurlijke cosmetica- en verzorgingsartikelen, kruiden, natuurvoeding (zowel vers brood & banket, groente & fruit en zuivel & kaas als droogwaren), dieetvoeding (o.a. glutenvrij, tarwevrij, suikervrij, lactosevrij, zoutarm, etc.) en raw & super foods.

G&W GezondheidsWinkel Broeders wordt geleid door de 3e generatie van de familie Broeders, Wim en Hélène Melis-van Kampen en inmiddels is ook de 4e generatie in de persoon van zoon Mike werkzaam in de winkel. De winkel vierde haar 75-jarig bestaan op 15 maart 2014. Het team van Broeders bestaat uit zo'n 12 vaste medewerk(st)ers die u van een 'natuurlijk' gezondheidsadvies kunnen voorzien. Zij zijn allen opgeleid op gebieden als homeopatie, orthomoleculaire geneeskunde en/of voedings- en dieetleer.

Onder hetzelfde dak van de gezondheidswinkel bevindt zich ook Gezondheidscentrum Oosterhout, waar op dit moment in 6 praktijkruimtes meer dan 15 artsen en therapeuten werkzaam zijn. Zij richten zich met name of complementaire, niet-reguliere, natuurlijke of alternatieve geneeswijzen. Allen zijn aangesloten bij een beroepsvereniging en de consulten en behandelingen worden in principe vergoed via de (aanvullende) ziektekostenverzekering. In het gezondheidscentrum treft u o.a. de volgende disciplines: reumatologie, osteopathie, natuurgeneeskundige therapie, mesologie, voetreflexologie, klassieke homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde, podotherapie, lichaamsgerichte psychotherapie, klinische ecologie, holistische en/of sportmassage, (electro-)acupunctuur, biofeedback, chinese en westerse kruiden, voedingsadvies, iriscopie en tactiel stimulering. In dit gezondheidscentrum kunt u op afspraak terecht voor een body scan, een soort APK voor uw gezondheid en ook voor botdichtheidsmeting ter voorkoming van osteoporose.
Voor meer informatie kijk op www.gezondheidscentrumoosterhout.nl
Contactgegevens

Keiweg 7
4901 JD Oosterhout
Tel. 0162-453223

Openingstijden


maandag
11.00–18:00
dinsdag
09.00–18:00 
woensdag
09.00–18:00
donderdag
09.00–18:00
vrijdag
09.00–21:00
zaterdag08.30–17:00
zondaggesloten