logo
Winkels
Winkelwagen
Spijkenisse Goudsbloem

Openingstijden

Maandag 12:00 tot 17:30
Dinsdag 9:00 tot 17:30
Woensdag 9:00 tot 17:30
Donderdag 9:00 tot 20:00
Vrijdag 9:00 tot 17:30
Zaterdag 9:00 tot 17:00

 

Contactgegevens

G&W GezondheidsWinkel De Goudsbloem
Kaaistraat 10
3201 BL Spijkenisse

Tel. 0181-615115
Fax 0181-628083

Kaaistraat 10 3201BL Spijkenisse

G&W GezondheidsWinkel De Goudsbloem

De Goudsbloem startte in 1989 als een reformwinkel. Na 20 jaar is De Goudsbloem uitgegroeid naar 5 winkels. Te weten: Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oud Beijerland, Middelharnis. Sinds september 2009 is Capelle aan den IJssel geopend.

 

De Goudsbloem is gespecialiseerd in vitamine en mineralen, homeopathie, phytotherapie, natuurlijke cosmetica, natuurlijke haarverf, kruiden, voedingssupplementen, gewichtsafname, gewichtsbeheersing, etherische oliën, functionele voeding als glutenvrij- suikervrije- biologische- en sportvoeding. 

 

Bedrijfsleider:

Mijn naam is John van Renssen en ben sinds 2014 begonnen bij De Goudsbloem. Het geven van advies, de omgang met collega's en klanten is voor mij de reden om bij De Goudsbloem te werken. Elke dag is anders en we houden elkaar scherp. Service en klantvriendelijkheid staat bij De Goudsbloem en bij mij persoonlijk hoog in het vaandel.

 

In de winkel vind u op de begane grond voornamelijk zelfzorgproducten, verzorgingsproducten en sport/dieetvoeding. Als u een cadeautje zoekt, dan hebben wij ook geschenkartikelen of cadeaubonnen!

 

Op de tussenverdieping staat een uitgebreid assortiment natuurlijke voedingsmiddelen. Voor mensen die een glutenvrij dieet hebben is er ruime keuze!

 

Op de bovenverdieping zit de schoonheidssalon, waar u terecht kunt bij de vakkundige Dr. Hauschka schoonheidsspecialiste Annemieke. U kunt bij haar terecht voor diverse verwen behandelingen. Informeer vrijblijvend in de winkel!

 

Als extra is er zelfs een DHL-servicepoint in de winkel!

Mijn collega's en ik hopen u snel te mogen begroeten in onze winkel aan de Kaaistraat 10 te Spijkenisse.

 

 

Schoonheidssalon Dr. Hauschka:

Mijn naam is Annemieke Spoelman en in 2010 heb ik de schoonheidssalon De Goudsbloem opgestart in Spijkenisse. Nu vier jaar later kan ik spreken van een groot succes, zowel voor Gezondheidswinkel de Goudsbloem als voor mijzelf. Als 25 jarig jubilaris zit het schoonheid vak mij als gegoten, maar wat voelt het fantastisch om met de 100% natuurzuivere cosmetica van Dr.Hauschka te mogen werken. Al gelijk na mijn inscholing in 2011 ben ik verknocht aan de producten en de holistische ritmische manier van behandelen. Het geeft mij zeer veel voldoening om klanten een gevoel van welbehagen te geven en ze weer in hun kracht te zetten. Een behandeling van Dr.Hauschka voelt als thuiskomen, voor de klant die bij zichzelf komt als ook voor mijzelf.

 

Ik prijs mij gelukkig dat ik alle ruimte krijg om verder te ontwikkelen in de bijzondere manier van aanraken die bij de Dr.Hauschka behandelmethode hoort. In 2014 ben ik gestart met de inscholing van de Dr.Hauschka Lichaamsbehandeling. Een prachtige behandeling voor het gehele lichaam waarbij je ontspannen, fris en vol van licht weer naar huis gaat.

 

Ik hoop u graag eens te ontmoeten in de schoonheidssalon De Goudsbloem te Spijkenisse

 

Zie ook https://www.facebook.com/genwgezondheidswinkeldegoudsbloem

 

Vacature Goudsbloem middelharnis jpg