G&W GezondheidsWinkel De Goudsbloem

Mag ik me aan u voorstellen mijn naam is Joost Koolhaas en ben geboren in 1961. Het vak is altijd mijn grote passie geweest al van klein jongetje af aan hielp ik in de drogisterij mee. Waar Homeopathie ect. de meeste interesse had.

Mijn vakdiploma’s behaald en nog altijd aan het bijscholen want de ontwikkelingen staan niet stil. Van jongs af aan wist ik het wel en mijn eigen bedrijf ging er komen. Vanaf 1989 ben ik gestart in Spijkenisse en ben en blijf de stuwende kracht achter de Goudsbloem. Omdat er nog genoeg ideeën moeten worden uitgewerkt kan ik niet 6 dagen per week meer op de winkelvloer aanwezig zijn. Natuurlijk ben ik hier nog wel een aantal dagen per week. Zo kan ik ontdekken waar de behoefte van de klant ligt.

In de winkel vind u op de begane grond voornamelijk zelfzorgproducten, verzorgingsproducten en sport/dieetvoeding. Als u een cadeautje zoekt, dan hebben wij ook geschenkartikelen of cadeaubonnen!

Op de tussenverdieping staat een uitgebreid assortiment natuurlijke voedingsmiddelen. Voor mensen die een glutenvrij dieet hebben is er ruime keuze!

Op de bovenverdieping zit de schoonheidssalon, waar u terecht kunt bij de vakkundige Dr. Hauschka schoonheidsspecialiste Annemieke. U kunt bij haar terecht voor diverse verwen behandelingen. Informeer vrijblijvend in de winkel! Wilt u een afspraak maken bij Annemieke? Neem dan contact met ons op: T. 0181615115

Als extra is er zelfs een DHL-servicepoint in de winkel!

Mijn collega’s en ik hopen u snel te mogen begroeten in onze winkel aan de Kaaistraat 10 te Spijkenisse.
https://www.facebook.com/genwgezondheidswinkeldegoudsbloem

Contactgegevens

G&W GezondheidsWinkel De GoudsbloemKaaistraat 103201 BL SpijkenisseTel. 0181-615115

Openingstijden