G&W GezondheidsWinkel Helfrich

Drogisterij Helfrich is een moderne drogisterij/parfumerie. Het is een gecertificeerde drogisterij met gediplomeerd personeel. Zelfzorggeneesmiddelen voor allerhande klachten, van hoofdpijn tot maagklachten en spierpijn zijn in vele vormen en merken aanwezig. Ook op het gebied van de homeopathie en fytotherapie zijn wij ruim gesorteerd, waaronder Bloem, Vogel, Pflüger, Optimax voedingssupplementen en een uitgebreid eigen merk. Ook verkopen wij Solgar en Etixx sportvitamines. Tevens hebben wij nog veel losse kruiden en specerijen uit voorraad leverbaar.

Gezichts- en lichaamsverzorging en schoonheid vormen ook een belangrijk onderdeel van de drogisterij. Van de haren tot de tenen zijn van allerhande merken verzorgingsproducten te vinden in de zaak. Onder andere Louis Widmer, Weleda, Dr. Eckstein, John van G. make-up en Max Factor zijn kwalitatief zeer goede merken waarvan wij het volledige assortiment verkopen. Daarnaast zijn in de parfumerie-afdeling alle populaire geuren te vinden en te testen.

Naast de drogisterij/parfumerie hebben wij achter de winkel drie salons voor pedicure en schoonheid. De pedicures zijn allemaal gediplomeerd om diabetische- en reumatische voeten te behandelen. In en om Surhuisterveen komen wij ook ambulant bij u voor een pedicure-behandeling. Drogisterij Helfrich is ook gecertificeerd leverancier van therapeutische elastische kousen. Voor een afspraak aan huis of in de winkel kunt u ons altijd bellen. Eens per vier weken heeft iriscopist en natuurgeneeskundige Jelle Biel zitting in onze winkel.
Voor zowel de pedicure, de schoonheidssalon, de elastische kousen, de iriscopist of een vraag over een drogisterijproduct kunt u langs komen in de winkel of bellen met 0512-361295.


Contactgegevens

De Kolk 16
9231 CW Surhuisterveen
Tel. 0512-361295

Openingstijden


maandag
08.30–18:00
dinsdag
08.30–18:00 
woensdag
08.30–18:00
donderdag
08.30–18:00
vrijdag
08.30–21:00
zaterdag08.30–17:00
zondaggesloten