logo
Winkels
Winkelwagen
uithuizen

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 tot 12:00
Woensdag 9:00 tot 12:00
Donderdag 9:00 tot 12:00
Vrijdag 9:00 tot 12:00
Zaterdag 9:00 tot 12:00

 

Contactgegevens

G&W GezondheidsWinkel Uithuizen
Hoofdstraat Oost 10
9981 AH Uithuizen
Tel. 0595-431795

Hoofdstraat Oost 10 9981AH Uithuizen

G&W GezondheidsWinkel Uithuizen

 

Gezondheidswinkel Uithuizen is de meest noordelijkste G&W van Nederland. Uithuizen is één van de grotere winkel dorpen die de gemeente het Hogeland rijk is. Deze gezondheidswinkel is de plek voor uw gezondheidsproducten, drogisterij artikelen, schoonheidsverzorging. Ook voor het maken van pasfoto's bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een ruim assortiment aan homeopathie, voedingssupplementen, diverse dieetproducten en geneesmiddelen. We proberen altijd goed naar u te luisteren en u te voorzien van een passend en deskundig advies. Voor al uw vragen over bijvoorbeeld gezondheid, voeding en huidverzorging kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee!


Regelmatig is een iriscopist aanwezig voor een cholesterolmeting en/of een gezondheidstest. (consult op afspraak) We kunnen u voorzien van veel merken voedingssupplementen. Natuurlijk het eigen merk van Gezond & Wel maar mocht u zoek zijn naar iets anders dan hebben we het vast en anders proberen we het voor u te bestellen!

Onze schoonheidsspecialistes bieden diverse gezichtbehandelingen met producten van Weleda, Annemarie Borlind, Medex en Louis Widmer. Natuurlijk kunt u ook in onze schoonheidssalon terecht voor korte behandelingen zoals het verven van wimpers en/of wenkbrauwen, epileren en harsen van het gelaat. Ook lichaamsontharing behoort tot de mogelijkheden. Ontspanning en huidverbetering staan bij ons in de salon hoog in het vaandel. De schoonheidssalon is geopend van maandag t/m zaterdag, uitsluitend op afspraak. 

We maken pasfoto's volgens de huidige richtlijnen, die gelden voor het rijbewijs, paspoort en I.D. Kaart. En ze zijn klaar terwijl u wacht!

We zien u graag bij ons in de winkel!