logo
Winkels
Winkelwagen
uithuizen

Openingstijden

Maandag 13:15 tot 17:30
Dinsdag 9:00 tot 17:30
Woensdag 9:00 tot 17:30
Donderdag 9:00 tot 17:30
Vrijdag 9:00 tot 20:00
Zaterdag 9:00 tot 17:00

Contactgegevens

G&W GezondheidsWinkel Uithuizen
Hoofdstraat Oost 10
9981 AH Uithuizen

Tel. 0595-431795

Hoofdstraat Oost 10 9981AH Uithuizen

G&W GezondheidsWinkel Uithuizen

G&W GezondheidsWinkel Uithuizen is de winkel in het centrum van Uithuizen voor gezondheids-producten,drogisterij-artikelen en schoonheid. Pasfoto`s kunt u bij ons laten maken volgens de huidige richtlijnen. Wij hebben een grote keus aan: homeopathie, vitamine-supplementen, diverse dieetproducten, supplementen voor sporters en geneesmiddelen. 

Deskundig advies kunt u vragen aan de gediplomeerde drogistes en de aanwezige eigenaren Erik en Karin Luikinga. Maandelijks is de natuurgeneeskundige aanwezig (consult op afspraak) voor een gezondheidstest door middel van electro-acupunctuur 

In het drogisterij gedeelte hebben we vele verschillende produkten die natuurlijk zijn of voor de gevoelige huid geschikt zijn o.a. Dermolin, Lavera, Biodermal, Earth.Line, de Harmonie, Sealine, Weleda, Atashy , Louis Widmer, PlanteSystem en Zarqa. Kneipp en Therme zitten ook standaard in ons assortiment. 

In de schoonheidssalon worden de merken make-up John van G, Revlon en Dr.Hauschka gebruikt. We voorzien in huidverzorgings-producten van de merken Medex, PlanteSystem of anders, in overleg met uw wensen. De schoonheidssalon is iedere dag geopend van maandag t/m zaterdag. 

De pedicure (gediplomeerd voor diabetische en reumatische voeten en voetmassage)is er iedere woensdag en donderdag op afspraak. Wilt u nog verder genieten en ontspannen is er een zonnebank en tevens een infrarood-cabine aanwezig. Combinatie kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar.