image

22-6-2023

Hallo Zon

Stralend genieten!

 De zon geeft nieuwe energie. Wetenschappers hebben ontdekt, dat je lichaam met tien minuten zonlicht honderd keer zoveel vitamine D aanmaakt dan je per dag via voeding binnenkrijgt. De lente maakt je blijer als je meer van de zon geniet. Het is namelijk bewezen dat zonlicht effect heeft op ons hormoonstelsel. De zon maakt het gelukshormoon endorfine aan. Maar… voorzichtigheid is geboden. We hebben veel tijd binnen doorgebracht. Wil je goed voorbereid de lente omarmen? Ga dan goed beschermd op pad!

Door het aanbrengen van zonnebrandcrème beperk je de impact van zowel UVA- als UVB-stralen waardoor je je huid effectief beschermt tegen zonnebrand en vroegtijdige huidveroudering. De effectieve, krachtige zonbescherming van O’Zoleil is ontwikkeld op basis van natuurlijke en verzorgende oliën en geeft je al na 1 x smeren onmiddellijk hoge bescherming. Bovendien bevatten al deze water resistente zonneproducten het extreem hydraterende hyaluronzuur, wat de huid weer zacht en glad maakt.

100 % Vegan en vrij van SLS en microplastics! Niet alleen goed voor je huid, maar ook voor de planeet.

De natuurlijke en verzorgende oliën in O’Zoleil:

  • Sacha Inchi olie bevat Omega 3-6-9 vetzuren en werkt regenererend en hydraterend
  • Frambozenzaadolie beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering door UVA- en UVB-straling
  • Wortelolie stimuleert het bruiningsproces
  • Sesamolie maakt de huid zacht en soepel

De zonnebrandcrèmes en -sprays zijn de ultieme verzorging voor je huid tijdens het zonnen. Sacha Inchi olie beschermt de huid als geen ander tegen UVA- en UVB-straling. Water resistant. Keuze uit Zonnebrandcrème voor je lichaam of gezicht SPF 30/50 en Zonnebrandspray SPF 30/50.

Bruiningsboosters zorgen voor een intensieve, snellere en langdurige bruining met UVA- en UVB-filters. Het geeft de huid een diepere kleur en beschermt de huid tegen vroegtijdige veroudering.

Aftersun, kalmeert en hydrateert de huid direct en helpt het vochtgehalte van de huid te herstellen. Vermindert roodheid.

Zonneblaasjes behandelingsgel

Verrijkt met L-Lysine, aloë vera en kamille. Kalmeert direct bij een rode, gevoelige of geprikkelde huid die te lang is blootgesteld aan (zon)licht.

Tanning Drops Zelfbruiner

Voor een stralende, zonovergoten teint zonder je te hoeven blootstellen aan schadelijke UV-straling. Eenvoudig een paar druppels mengen met je favoriete crème of bodylotion en aanbrengen voor het slapen gaan. De toegevoegde aloë vera kalmeert, verkoelt en herstelt de huid terwijl de bruiner zijn werk doet. Bevat DHA en erythrulose wat voorkomt in frambozen en zorgt voor een meer gelijkmatige, langerdurende bruine huidskleur zonder ongewilde strepen, vlekt niet. Bevat ook wortelolie dat het bruinings-proces stimuleert.


Uitgelicht

image

6-2-2024

Proteïne Power

Je lijf bestaat voor een belangrijk deel uit eiwitten. Zelfs voor zo’n vijftien tot twintig procent. Deze proteïnen - andere naam, dezelfde inhoud - vormen een onmisbare schakel in je lichaam, omdat ze de leveranciers zijn van calorieën en aminozuren.