image

Rozenbottel

Met it’s Amazing Rozenbottel Powder haal je een natuurlijke en doeltreffende ondersteuning voor je kraakbeen en de gewrichten in huis. Het poeder is niet alleen bewezen effectief ter ondersteuning van de opbouw van het kraakbeen in de gewrichten1, maar uit studies is gebleken dat het goed is voor het behoud van gezond kraakbeen1 en van sterke botten1, wat natuurlijk de beweeglijkheid van de gewrichten ten goede komt. En zeker niet onbelangrijk naarmate we ouder worden, het is van significant belang bij de collageen-vorming in het kraakbeen en de botten1, zodat deze goed blijven werken. 


Dat de rozenbottel nog niet zo populair is als bijvoorbeeld tarwegras of kurkuma is best gek, want deze vitaminebommetjes doen zeker niet onder voor deze toppers. De rozenbottel bevat namelijk een ongekend hoge concentratie vitamine C, maar liefst 30 maal zoveel als een sinaasappel. Rozen hebben een heel bijzonder wortelstelsel dat tot diep in de bodem doordringt, waardoor de bottel een grote verscheidenheid aan natuurlijke vitamines en mineralen opneemt. De rozenbottel is dus niet alleen één van de rijkste plantaardige bronnen van vitamine C1, deze krachtige antioxidant staat bol van essentiële vetzuren, zoals omega 3 en 6, vitaminen A2, B1, B2 en E, mineralen en GOPO. Van GOPO (glycoside van mono- en diglycerol) is in wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat het een positief effect op de gewrichten heeft.


Biologische It's Amazing Rozenbottel Powder 150gr
Uitgelicht

image

6-2-2024

Proteïne Power

Je lijf bestaat voor een belangrijk deel uit eiwitten. Zelfs voor zo’n vijftien tot twintig procent. Deze proteïnen - andere naam, dezelfde inhoud - vormen een onmisbare schakel in je lichaam, omdat ze de leveranciers zijn van calorieën en aminozuren.